Den beste måten å rengjøre lettmetallfelger

Den beste måten å rengjøre lettmetallfelger


Opprettholde et bilens hjul representerer mer enn et møysommelig arbeid. Sant nok, da aluminiumsfelger gnisten, de gir bilen en forbløffende detaljert kant anerkjent som rike og luksuriøse. Men ifølge "Popular Mechanics," omsorg for lettmetallfelger vil hindre korrosjon og forlenger liv og sikkerhet av felgen.

Clean Wheels ett av gangen

fungerer bare på ett hjul om gangen. Selv om du kanskje føler deg fristet til å spraye alle fire dekk med dekk renere, da rykke rundt bilen skrubbing og følge opp med en massiv skylling, du kan virkelig detalj hvert dekk når du fokuserer bare på det dekket. Ta deg tid til å gjøre jobben riktig.

Rengjøring av Wheel

Bruk en kvalitet dekk og hjul renere. Ikke fall for plasser for produkter som sier å spray på så bare skyll av. Selv om disse produktene vil fungere, har tenkt på å skrubbe for hånd for best resultat hvis du har overdreven bremsestøv. Husk at bremseklossene er laget med lim som gjør at bremsestøv å holde seg til dekket. Når du kjøper et hjul renere, også kjøpe et hjul pensel.

Spray ett dekk med hjul renere, og la produktet virke i henhold til produsentens instruksjoner. Deretter skrubbe hele legering rim med hjulet pensel, får hver tomme av overflaten. Stå tilbake og skyll dekket. Tørk umiddelbart med håndklær for å holde vann flekker fra forming. Gjenta om nødvendig før du går videre til neste hjulet.

Legg Wax for ekstra glans og beskyttelse

De fleste lettmetallfelger produsert siden 1980-tallet har enten et strøk maling eller en klarlakk finish. Derfor gjelder noen auto voks til felgene for å gi en ekstra glans og, i det minste, gjør det vanskeligere for bremsestøv å bosette seg.

Påfør enten en lime eller flytende voks i henhold til produsentens anvisninger. Buff med en ren, tørr klut for å skape en dyp glans.