Den beste måten å fjerne hardt vann flekker fra Car Windows

Den beste måten å fjerne hardt vann flekker fra Car Windows


Det finnes en rekke produkter utviklet med det formål å fjerne de gjenstridige vann flekker fra bilvinduene. Noen jobber godt og andre kanskje ikke være så effektiv som annonsert, eller kan kreve flere programmer før de ønskede resultatene blir realisert. I arsenal av produkter og hjem rettsmidler laget for dette formålet, å fjerne hardt vann flekker kan kreve å prøve flere ulike tilnærminger for å finne en som fungerer tilfredsstillende.

Å få vann flekker ut

Detaljering eksperter anbefaler at før du forsøker å fjerne hardt vann flekker, bør glasset være kult å ta på. Varme kan forårsake rengjøring løsninger for å tørke for fort og eventuelt legge til problemet med spotting og striper. Hardt vann flekker er et resultat av mineralforekomster i vannet. Vann på bilvinduene fra kilder som sprinkleranlegg eller regn deponere sine mineraler på glasset, om lov til å tørke.

Produkter som inneholder ammoniakk bør unngås når du forsøker å fjerne hardt vann flekker. Bortsett fra å være et giftig stoff, vil ammoniakk tørke ut gummi og plastifiserte deler av auto trim, forårsaker den til å tørke, blir kjedelig og sprekke. De profesjonelle detailers på autodetail.org anbefaler kun bruk av produkter som er utviklet spesielt for auto glass rengjøring, og som ikke inneholder ammoniakk. Auto detaljering fagfolk anbefaler bruk av en "vaffelpiquè" mikrofiberklut for rengjøring. Det er myk og absorberende, og vil ikke avsette lo på den vindusflate. De samme resultatene kan oppnås ved hjelp avis (svart og hvitt), som er et triks som har blitt brukt gjennom årene av sjåførene til å rense og polere vinduene.

Et annet svært populært middel er sitronsaft eller hvit destillert eddik. Hard-vannflekker er alkalisk-basert og kan enkelt fjernes med en mild syre som finnes i sitronsaft og eddik. Når du bruker en av disse produktene for å fjerne hardt vann flekker, er det best å bruke destillert eller renset vann i blandingen. Uansett hvilken løsning som velges, bør forholdet være en del vann til to deler sitronsaft eller eddik, siden ingen av dem vil ikke føre til skade på vinduet. Spesielt vanskelige hardt vann flekker kan kreve ufortynnet sitronsaft eller eddik for å fjerne dem helt. Bruk to-til-en oppløsning som en erstatning for vindusvaskevæsken i bilen, og som et forebyggende tiltak for å holde vinduer spot-fri.

Ifølge Auto Detailer forum, noen flere anbefalinger inkluderer bruk av en syrebasert middel som heter 3D Eraser. Spray den på og la den sitte i ti sekunder før skylling. Det kan være nødvendig å utføre flere applikasjoner for å fjerne flekker, men hvis flekkene ha vært tilstede i for lang tid, kan de ha etset glass, og kan vende tilbake selv etter fjerning. Steve Okun, sender en profesjonell auto detailer at bruk av en lavere pH kjemisk vil umiddelbart nøytralisere flekker og at ionisert vann eller vann som har blitt filtrert gjennom en omvendt-osmose system fjerner mineraler og gjengi spot-fri vindusvask. Han liker denne metoden fordi det reduserer risikoen for skade, krever mindre arbeid og koster mindre enn noen av de andre alternativene.

Forhindre Future vann flekker

Når plassene er ryddet av glass, skal forebyggende tiltak iverksettes for å redusere muligheten for tilbakefall av stedet bygge opp på frontruten. Bruk en protectant som Rain-X, Spot-X eller Aquapel å holde hardt vann flekker fra å følge frontruten. Disse produktene skape en barriere mellom frontruten og vannet, slik at vannet perler av, i stedet for å stikke og tørking. Også prøve Crystal Clear 550, Glass Clearing Agent. Dette produktet hevder å være i stand til å raskt fjerne flekker og etsing på glass, og gjenopprette det til 95 prosent av sin opprinnelige klarhet.