Den beste måten å fjerne en veivakselremskiven Bolt på en 1990 Mazda

Veivakselen skivene på bunnen av motoren på et kjøretøy Mazda er koblet til veivakselen, og fikk alle belter på motoren. Dette trinse kan slites ned over tid, og hvis den gjør det, må den fjernes slik at du kan installere en ny. Siden veivakselen svinger med motoren, spy bolten for å prøve å løsne det kan være vanskelig, med mindre du kjenner de rette triksene.

Bruksanvisning

1 Pop panseret. Unbolt viften likkledet fra kjernen støtte ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Finn veivakselremskiven helt nederst på motoren.

2 Finn gjenget hull like ved sentrum på veivakselen skivene. Træ liten bolt i det gjengede hullet ved hjelp av hendene. Dette vil holde veivakselen skivene fra snu, og tillater deg å bryte løs gjengene på veivakselen skivene bolt. Uten denne bolten, vil veivakselen skivene ikke bo stille og du vil ikke være i stand til å frigjøre veivakselen skivene bolt.

3 Fjern veivakselen skivene bolten på midten av veivakselen skivene med 1/2-inch skralle og socket. Trekk deretter skivene ut av motoren.