Den beste måten å finne ut hvem som eier en mobil mobiltelefon nummer

Den beste måten å finne ut hvem som eier en mobil mobiltelefon nummer


Noen ganger vil du motta telefonsamtaler fra folk på din mobiltelefon og aldri vite hvem det er, som navnet ikke vises på innringer-ID. Du kan finne ut hvem denne personen var som ringte deg i en rekke forskjellige måter, avhengig av hvor langt du vil gå å finne det ut, og hva de gjør når de ringer deg.

Søk på internett

Som med mange ting kan du sette inn et søkefelt på internett, å sette i en celle telefonnummer er ikke annerledes. Noen ganger mye informasjon vil komme opp på det, så er det det er verdt et skudd, som det er enkelt, gratis og ufarlig. I det minste, vil du kjenner området koden der mobilsamtalen kom fra og kan sikkert spore opp regionen basert på de første tallene i syv sifre. Mens cellen telefonnumre kan selvsagt reise, kan dette gi deg en anelse om wh var ringer deg, basert på hvor de satt opp mobiltelefonen.

Omvendt Cell Phone Look-Up

Det finnes nettsteder på Internett som vil se opp mobiltelefon poster for deg hvis du skriver inn nummeret på telefonen som ringte. Mens det første søket for å samle informasjonen er gratis og vil se om det er poster eller børsnotert informasjon selskapet kan finne på at mobiltelefonnummer, vil leveringen av selve postene koste en varierende mengde penger, avhengig av hvor mange poster der er og hvor mye informasjon du ønsker. Denne metoden faller også inn i en juridisk gråsone i disse dager, så vær forsiktig med å samle disse postene, og bruker dem til å bevise noe i en rettssal.

Private etterforskere eller politiet

Hvis den som ringer deg fra anonym nummer trakasserer deg eller truer deg, så en privat etterforsker kan leies for en avgift for å finne ut hvem det er som ringer deg, eller hele saken kan bli snudd til politiet. Politiet kan enkelt slå opp hvem personen er som ringer deg, og de har myndighet til å gjøre det, og mens denne informasjonen ikke kan noensinne være i stand til å bli brukt i en domstol, vil det peke deg og dem i riktig retning med hensyn til motiv av den som ringer og plager deg.