Den beste digitale Mini kameraer

Den beste digitale Mini kameraer


Som teknologier fortsetter å utvikle seg, digitale kameraer synes å oppbevare får mindre og mer kompakt. Noen ganger kompromisser en mindre størrelse bildekvalitet eller visse funksjoner. Men det er kompakte digitalkameraer som har alle de viktigste funksjonene og fortsatt passer inn skjortelomma.

Panasonic Lumix ZS3

Panasonic Lumix ZS3, introdusert til forbrukermarkedet i 2009, og har 10,1 megapiksler, 12x optisk zoom og en 25mm ultra-vidvinkelobjektiv. Den ZS3 er mindre og mer kompakt enn tidligere modeller, og var blant de første digitale kameraer for å inkludere HD-videoopptak. Andre funksjoner inkluderer ansiktsgjenkjenning, optisk bildestabilisator og en scene velger som automatisk velger den beste sceneinnstillinger for bildene dine. Kameraet dimensjonene er ca 2,4 x 1,3 x 4,1 inches, og den veier 7,2 unser. Panasonic Lumix ZS3 koster ca $ 280, som i 2010.

Sony Cybershot DSC-TX1

En av de mindre Cybershot-modeller, er DSC-TX1 bare 0,6 av en tomme dyp; bredde og høyde målinger er 3,7 og 2,3 inches, henholdsvis. Sony Cybershot DSC-TX1 skilte 10,1 megapiksler og en berøringsskjerm LCD-skjerm, noe som gjør prosessen med on-kamera skalering, visning og sletting av bilder utrolig enkle. En annen populær funksjon i DSC-TX1 er dens mange ulike opptaksprogrammer, som inkluderer Anti-Motion Blur, Sweep Panorama og Twilight-modus. I tillegg kan denne lille kameraet ta 10 fullkvalitetsbilder per sekund, noe som gjør det utrolig enkelt å fange raske bevegelses og sportsbilder. Som i 2010, koster Sony Cybershot DSC-TX1 ca $ 260.

Canon Powershot SD780 IS

På 3,43 x 2,15 x 0,72 inches, er Canon Powershot SD780 en av Canon ELPH kameraer og en av de tynneste Cannon digitale kameraer tilgjengelig. Til tross for den lille størrelsen, den er utstyrt med mange viktige funksjoner, inkludert 12,1 mega, 3x optisk zoom, HD-videoopptak evner, ansiktsgjenkjenning teknologi, og en 2,5 tommers Purecolor LCD-skjerm for enkel visning av digitale bilder. Canon Powershot SD780 IS tilbys i fire forskjellige farger (rød, svart, sølv, gull), og leveres standard (når kjøpte ny) med et Lithium-Ion batteri, batterilader, håndleddstropp og en kompatibel fotoredigering CD-ROM . Canon Powershot SD780 IS koster ca $ 280, som i 2010.