Den 10 beste speilreflekskameraer

Den 10 beste speilreflekskameraer


Den "beste" av alt, inkludert kameraer, er i stor grad subjektive. Kanskje du har lyst et speilreflekskamera som aldri ble svært populær nettopp fordi det "føles" eller ser bra for deg. Så "best" i tilfelle av speilreflekskameraer, basert på profesjonelle og avanserte amatører populær bruk, er kanskje ikke det beste for deg. Disse kameraene er imidlertid stått testen av tid og bruk under de forskjelligste forhold.

Nikon F2

Nikons etterfølger til den opprinnelige systemkamera, F-modellen, var F2. Det var populært med profesjonelle fotografer lenge etter at det opprinnelig ble innført i 1971. Heavy etter dagens standarder, Nikon F2 kjennetegnet mange vidvinkel og teleobjektiver i sitt system, samt utskiftbare mattskiver, film data rygger og søkere. Den hadde en topp lukkertid på 1 / 2000th av et sekund og var en helt mekanisk kamera.

Pentax LX

Pentax egentlig aldri hatt et 35mm SLR systemkamera før det innført LX i 1980. Fortsatt ettertraktet av samlere og profesjonelle fotografer, LX, som alle systemkameraer, som brukes svært vidvinkelobjektiver i en rekke gjennom vanlige objektiver opp til super -telephotos. Det hadde også utskiftbare søkere og mattskiver.

Canon AE-1

Canon var rundt i lang tid før det produseres AE-1 i 1976, men dette kameraet var en stor innovasjon for selskapet. Det fungerte bra under de vanskelige banke forholdene i pro så vel som for den avanserte amatørfotograf skyte Grand Canyon på ferie.

Leica R7

Leica ble berømt for sin fantastiske optikk og håndverk på sin rammesøkerkamera før vi går i speilrefleksmarkedet i 1964. R7 35mm SLR ble utgitt i 1992 og var høydepunktet av den opprinnelige "R" -linjen før kameraet ble fullstendig redesignet med R8.

Hasselblad 500C

Hasselblad ble standard høyt priset middels format SLR-kamera med bryllup og portrett fotografer i stor grad på grunn av den 500 C kamerahuset. Dette kameraet kom på markedet i 1957. Alt er utskiftbare. Du kan bruke forskjellige film ryggen for 120 eller 220 film. Du kan bruke noen av de beste Carl Zeiss-objektiver noensinne laget. Du kan bruke vanlig livhøyde søkeren eller en avmålt pentaprisme. Kameraet i seg selv er helt mekanisk, noe som betyr at den ikke trenger batterier.

Pentax 645

Pentax 645 SLR bruker 120 eller 220 film og gjort fremskritt over standard medium-format SLR. Det har Through-the-lens bygget i samt et batterigrep for enklere manøvrering. Det krever batterier for å fungere. Den produserer 15 eller 30 6-by-4,5 centimeter bilder på 120 eller 220 film, henholdsvis.

Mamiya RZ67

Mamiya sin RZ76 medium-format SLR omtalt full komponent system av andre lignende kameraer, men har lagt en blåsebelg å fokusere med objektivet. Du kan dreie på filmens ryggen på Mamiya medium format kameraer, noe som gjør det lettere å ta horisontale bilder med den aktuelle filmen tilbake. Det er behov for et batteri til å operere.

BRONICA ETR-Si

Et annet medium-format SLR, den BRONICA ETR-Si tillot full bruk av mange søkere, objektiver og film ryggen. Som andre medium format speilreflekskameraer, har BRONICA to skodder, en i linsen og ett i kamerahuset. Disse fungerer sammen. Den ETR-Si var den siste av ETR linjen innført i 1989.

Nikkormat FT

Nikons første forsøk på å nå forbrukeren SLR markedet, Nikkormat FT, ble utgitt i 1965. En annen all-mekanisk kamera --- unntak for bruk av måleren --- den Nikkormat FT brakte solid rykte og kvaliteten på Nikon til forbrukeren.

Pentax K1000

Kanskje den ringeste SLR på listen, Pentax K1000 var low-end av Pentax linje når den ble introdusert i 1976. Det fortsatt hadde større størrelse av forrige generasjon av 35mm speilreflekskameraer, men det var også robust. Den kan bruke alle de manuelle fokusobjektiver for den da ny linje av Pentax speilreflekskameraer, men det var billigere enn sine søsken. Fordi du trenger et batteri bare for måleren, kan kameraet bli satt gjennom en rekke misbruk og fortsatt fungere godt.