Deler av et engangskamera

Deler av et engangskamera


Engangskameraer er hendig, billig laget kameraer ferdigfylt med en filmrull og drevet av batterier. De inneholder free-fokus linser, noe som gjør dem ideelle for amatørfotografer. Selv om mange anser sine engangskamera for å være engangsutstyr, er de fleste resirkulert av filmen utvikler og returneres til produsenten skal rengjøres og brukes på nytt.

Shell

Innmaten i et engangskamera er innkapslet i en vanntett, formstøpt plast shell. Skallet er laget av ugjennomsiktig materiale for å sikre at lys ikke kan trenge inn i foringsrøret og eksponere filmen. Skallet er selvtettende, de to sidene som passer sammen og som holdes av en rekke sterke klemmene inne i strukturen. Den inneholder også et metallbelegg der kantene møtes i henhold til røntgenstråler, og beskytter filmen.

intern Mechanism

Når du trykker på knappen på toppen av kameraet for å ta et bilde, aktiverer du en intern mekanisme som eksponerer filmen til bilde sett gjennom linsen. Bildet lagres på filmen, og en viklemekanisme i kameraet slynger filmen, beveger den eksponerte film bort fra linsen og skiftende ny, blank film på plass. Noen modeller mangler en selvtrekkende mekanisme; brukeren må sveive filmen ved hjelp av en taggete hjulet under utløserknappen.

elektriske komponenter

Blitsen i et engangskamera er drevet av en batteripakke i skallet. Når du slår på kameraet, lader batteriet en stor kondensator for å gi blitsen med nok volt strøm for å fungere. Blitsen vil skinne som du tar bildet, for å gi rammen med nok lys. Fordi lukkeren lukkes så fort, bilder trenger mye lys på tidspunktet for bildeopptak for å vise et klart bilde. Når bildet er tatt, mister kondensator sin kostnad.

Film

Disponibel kameraer inneholder en rull med 35mm film. De er forhåndsutfylt, noe som betyr at du ikke trenger å koble av eller justere filmen før bruk. Som filmen utsettes for lys når du tar et bilde, skaper eksponering en kjemisk endring på filmens overflate, det bildet. Den polemekanismen trekker deretter filmen langs til den motsatte siden av kameraet, vanligvis tilbake i beholderen, for å sikre at rammen ikke utsettes for et annet bilde.