Defekte Audi Dynamo Symptomer

Defekte Audi Dynamo Symptomer


Dynamoen i en Audi er en viktig del av bilens elektriske system. Når du starter opp din Audi, bilen skaper først en gnist i motoren fra elektrisitet som er lagret i batteriet. Når du kjører din Audi begynner dynamoen å generere elektrisitet som den bruker til å fortsette å skape en gnist i motoren samt kjøre andre elektriske apparater og lade opp batteriet til neste gang bilen startes. En defekt dynamo kan bli oppdaget av noen få symptomer.

dødt batteri

Hvis batteriet i Audi har dødd, det kan være fra en defekt dynamo. Har batteriet testet, hvis du ikke allerede har, for å sørge for at batteriet er fortsatt god. Hvis batteriet er bra, da har din dynamo testet. En defekt dynamo vil ikke overføre nok strøm til batteriet mens bilen kjører, slik at batteriet vil dø for tidlig. Motoren kan ha problemer med å snu, eller vil ikke slå over i det hele tatt etter at bilen har blitt sittende i flere timer.

blåst sikringer

En defekt dynamo kan føre til at sikringene i din Audi til å blåse ut. Hvis ulike elektriske systemer i din Audi ikke fungerer, ta en titt på bilens sikringsboksen. Bytt ut noen sikringer. Hvis de samme eller enda flere sikringer blåse snart etter, kan det være dynamoen produserer for mye strøm for bilen, og sikringene blåser ut fra økt elektrisk flyt.

Frontlykter

En Audi lykter kan hjelpe deg å avgjøre om bilens dynamo går dårlig. Frontlys test må utføres utenfor og om natten, og krever to personer. En person starter bilen mens den andre personen står 50 fot foran den. Med bilen i nøytral eller park, trykk ned på gasspedalen. Hvis lysene enten svakt eller bli lysere, er det en indikasjon på at dynamoen i Audi går dårlig.

batteri~~POS=TRUNC

En annen måte å fortelle om dynamoen er døende på Audi er å teste dynamoen. Start Audi med panseret åpent. Mens bilen går på tomgang, fjerne negative kabelen fra batteriet. Hvis bilen boder ute eller slutter å kjøre, er det en indikasjon på dynamoen er sviktende. Hvis Audi fortsetter å kjøre uten et problem, er batteriet trolig den skyldige.