De tingene som trengs for å lage en mikrofon Pop Filter

Mikrofon pop filtre beskytte mikrofoner fra skade og forebygge ubehagelige sprettlyder ved å filtrere ut bursts av luft naturlig slippes ut under tale og sang. De har en tendens til å bli brukt i studiomiljøer i stedet for i live opptredener, siden mikrofoner designet for live-opptredener er vanligvis mindre følsom og har innebygd beskyttelse mot dukker; mikrofoner utformet for opptak er ofte meget følsomme og utsatt for dukker.

Strømper

Et nytt par av nylon strømper kan tjene som selve filteret. Velg strømper som er solid og har et mønster med hull, ettersom luften kan passere for lett gjennom hullene og forårsake dukker. Sort er den vanligste fargen på pop filtre, men selvsagt hvilken som helst farge vil fungere.

MDF

Et stykke MDF (medium-density fiberboard) kan tjene som ramme for filteret. MDF er like meget tykk og sterk papp som er lett å skjære, så lenge det ikke er for tykk. En tykkelse på ca 5 mm bør være tilstrekkelig. Den stykke MDF bør være stor nok til å kutte to rammer fra; hver ramme bør være ca 6 inches i diameter. En 6 tommers broderrammen kan også tjene som ramme.

Wire og kabel

En wire kleshenger og en uthult mikrofonkabelen gjør en utmerket gooseneck for pop-filter, som vil suspendere den foran mikrofonen. Bare træ hengeren gjennom mikrofonen casing for å skape en svanehals som er bøyelig og vil beholde hvilken form du gir den.

Slangeklemme

En slangeklemme er den siste delen av pop filter. Den kobles filteret til et mikrofonstativ, slik at det vil holde seg på plass. Den festes til den ene ende av svanehalsen.

Andre materialer og verktøy

Elektriske tapen er nødvendig for å sikre noen av bitene i pop-filter sammen. Du bør også ha en tang for å bøye ledningen henger på plass, og en kniv til å kutte MDF.