De indre delene av en iPod

De indre delene av en iPod


Apple lanserte sin første iPod bærbar musikkspiller i 2001; enheten tilbudt 5 GB med musikk lagringsplass og ansatt et klikk-hjulet grensesnitt med en tekst-basert skjerm. I gjennomsnitt, lanserer Apple en ny versjon av iPod hver 262 dager, med hver oppdatering kommer nye funksjoner. I dag er Apple iPod (nå kjent som iPod Classic) kan vise stillbilder og videoer, og spille musikk fra en innebygd 160 GB harddisk. De interne delene av iPod har økt i evne mens resterende relativt lik i funksjon og antall.

Vise

IPod LCD-skjerm måler 2,5 inches diagonalt og er utstyrt med en LED-bakgrunnsbelysning; Grafikken er drevet av den tilkoblede kortet. Displayet går med en 320 x 240 oppløsning med en samlet pikseltetthet på 163 piksler per tomme; iPod Nano har en pikseltetthet på 220 piksler per tomme.

hovedkort

Holder lyd, video, lagring, utstilling, inngang og strøm kontroller, er iPod hovedkort den sentrale komponenten ansvarlig for drift av enheten. Mikroprosessoren, video chip, videoprosessor, lydbrikke, PMU (Strøm-Management-Unit), spenningsregulator, klikkehjul kontrolleren, firmware chip og SDRAM er festet på silisium kortet.

Batteri

Det oppladbare litium-ion batteriet er koblet til iPod kortet. Ifølge Apple, er batteriet i stand til å drive enheten i opptil 36 timer med fulladet batteri og spiller kun musikk.

Hard Drive

Musikk, filmer og alle andre digitale filer lagres på 1,8-tommers harddisk. Denne harddisken fungerer som den enkelt lagrings komponent for brukerdata og er koblet til hovedkortet.

Inngang og utgang

Festet til hovedkortet, gjør at 30-pinners USB-kontakt for tilkobling til brukerens datamaskin eller tilbehør musikkavspilling, enhets lading og enhet synkronisering. På toppen av det bakre dekselet, er den låse / låse opp veksle og 3,5 mm hodetelefonutgang vedlagt. De er koblet til moderkortet gjennom en låst sløyfe.