De beste lydkvaliteten høyttaler kabler

De beste lydkvaliteten høyttaler kabler


Hvis du ønsker å forbedre lyden produsert av Hi-Fi-system, investere i noen av topp kvalitet høyttaler kabler. Ved hjelp av billige kabler kan gjøre selv high-end systemer høres ut som prute-kjelleren enheter. Ikke gå på akkord med lydanlegget --- sørg for at du kjøper den beste kvalitet høyttaler kabler budsjettet tillater, men sørg for at de kablene du kjøper kan levere de resultatene du ønsker.

Van den Hul D-352 Hybrid

Disse halogenfrie kabler fra van den Hul har sølvbelagte, matchet krystall tråder som er i samsvar med OFC - Oxygen Free Copper - standard, leveres med en fleksibel isolerende jakke tilgjengelig i metallisk brun bare. Tilkoblinger til høyttalerne er laget ved hjelp av enten 4mm eller 8.3mm buss-type kontakter. Skru-på høyttalerkontakter er tilgjengelig; derimot, har van den Hul sin egen in-house lodding service, mot en ekstra kostnad, som de anbefaler å opprettholde lydkvalitet.

vandenhul.com

Cardas Audio Clear Beyond

US-patent Cardas kabler er utformet for å minimere signaltap og redusere harmonisk resonans. Hver kabel er trukket ved hjelp av diamant dør i en hydrogenrik atmosfære, begge teknikkene redusere kabelurenheter. Kabelen er umiddelbart omsluttet i uretan emalje for å hindre korrosjon, og hver kabel kobles for hånd. Som navnet tilsier, er Clear Beyond designet for å gå utover kravene fra alle lyd oppsett, og var vinner av Hi Fi + Audio Product of the Year award i 2009.

cardas.com

JPS Labs Aluminata

Denne kabelen har verdens første Particle Aluminium Shield, som blokkerer alle støy frekvenser fra å komme inn kabelen og forurenser signal. Skjoldet legger betydelig til kabelens vekt på en-og-en-halv pounds per meter, men er ekstremt fleksibel. Selve kabelen er dannet av en blanding av metaller til en patentsøkt legering kalt Alumiloy, designet for å overgå kravene til lydkomponenter. WBT banan og spade-type kontakter er standard på Aluminata kabelen.

jpslabs.com

Ultimate Kabler C4 Høyttalerkabler

Gullbelagte spade eller banan kontakter avslutte endene av disse kablene - du kan velge å ha enten, eller en blanding av begge deler. Hver av de fire 12 gauge tråder per kabel er belagt med teflon og leveres i lengder på seks fot (standard) til 12 fot maksimum. Ultimate Kabler ligger i Canada, og har som mål å produsere de beste kvalitet kabler tilgjengelig.

ultimatecables.com