Dayton Air Verktøy

Dayton Industrial Corporation er en leverandør av hånden, luft og elektriske verktøy basert i Taiwan. De har en rekke luftverktøy, også kalt trykkluftverktøy, som bruker komprimert luft for å slå sine motorer og er vanligvis billigere og lettere enn tradisjonelle elektroverktøy.

Air Riveter

Dayton har 16 forskjellige typer luftnaglepresser. Disse verktøyene installere nagler i maskiner og andre komponenter for å feste metall sammen, for eksempel når det gjelder fly og auto kroppen fungerer. De varierer i størrelse og klinke i stempelet kraft, men den generelle funksjonen til alle 16 er den samme.

Slagtrekker

Tjue innvirkning nøkkel modeller er tilgjengelig fra Dayton, fra tunge versjoner til miniatyr jobbspesifikke versjoner. Disse verktøyene bruker komprimert luft for å levere et høyt dreiemoment og bolt materialer sammen. De var en gang bare vanlig for folk som arbeider på biler og kommersielle prosjekter, men er nå også et godt alternativ til spiker og en hammer for gjør-det-selv hjemme prosjekter som dekk bygningen.

Grinder

Dayton har 16 pneumatiske slipemaskiner for varierende vinkler og størrelser. Disse enhetene polsk, pensel og fjerne metall på små stykker som dør, avstøpning, stempling og utstyr tenner. Deres generelt lite design gjør dem ideelle verktøy for hard-to-maskin stykker.

Skrutrekkere og Drills

Seks Dayton skrutrekkere og fire Dayton bore modeller er solgt. Disse elementene fungerer svært likt deres makt verktøyet kolleger, men opererer ved høye turtall og med mindre innsats på den delen av brukeren.

Sandblåsing og Air Blow Guns

Dayton har 60 forskjellige typer sprengningsarbeid og luft slag våpen og dyser. Disse enhetene er nyttige for fjerning av overflødig materiale på eller rundt et prosjekt. I dette tilfelle dysene og våpen variere i lengde, blåse tips, størrelse, kraft og spesielt design. Hva som fungerer for deg vil variere fra prosjekt til prosjekt, og hvorvidt verktøyet brukes i en privat eller kommersiell setting.