CV Axle Boot Tools

CV Axle Boot Tools


Hvis du oppdager en høy, metallisk klikkelyd som kommer fra hjulene som du slår eller akselererer, så sjansene er at cv ledd må erstatte. Dette kan være en kostbar og tidsriktig løsning, som lett kan forebygge ved regelmessig inspisere CV støvler. De støvler fungere som et beskyttelsesmiddel, holde smuss og skitt ut av CV-ledd og dens lagre, mens forsegling av smøremiddel på innsiden av støvelen.

Repair Manual

Hvis du bytter ut og service din CV støvlene på egen hånd, vil du trenger å vite bilens spesifikke krav til lengde for CV joint støvler. Både den indre og ytre CV felles støvler har litt forskjellige krav til lengde. En reparasjon håndboken er ikke bare lurt for å forklare hvordan man skal betjene de CV støvlene på ditt kjøretøy, men også for å beskrive hvordan du justerer cv oppstart lengde. Håndboken inneholder også viktige krav dreiemoment for komponenter, slik som hub nut.

Linjal

Å ha en linjal hjelper deg å vite den eksakte målinger hvor CV joint støvlene er satt. Herskeren bør ha både millimeter og inches, slik at du kan måle cv felles boot til riktig lengde. Avhengig av bilens år, merke og modell, kan det være en nøyaktig måling som cv felles boot må oppnå. Andre modeller kan tillate alt fra 2 til 10 millimeter i kampen mellom de anbefalte målinger for en cv felles boot lengde.

moment~~POS=TRUNC

En momentnøkkel kommer i hendig når stramme lug nuts på hjulene, samt stramme navet mutteren. Vanligvis er det en bestemt dreiemomentbehov for navet mutteren. I tillegg til en momentnøkkel, du mange trenger også en lirke bar, som du kan kile mellom dekk pigger slik at navet mutteren kan fjernes uten å rotere bilens rotoren.

kutter

Bruk et par diagonale cutters å fjerne de gamle boot klemmer, slik at de gamle CV felles støvler for å bli skjøvet av fra selve CV joint. Du vil også trenge en fille for å bidra til å rydde og tørke av gammelt fett fra cv ledd og en fangst pan å fange fett som faller fra bagasjerommet og felles samling.

Skrujern

En flat skrutrekker bør brukes til å lirke tråd ring holderen fra huset på CV joint. Dette gjør det mulig for huset å bli fjernet fra lagerenheten. Skrutrekkeren kan også brukes til å lirke ballen lagrene løs fra buret, men forsiktighet bør utvises for ikke å skade eller riper i indre bane, kulelagre eller buret forsamlingen.