Common 1995 Ford Taurus overføringsproblemer

Common 1995 Ford Taurus overføringsproblemer


1995 Ford Taurus har blitt tilbakekalt i seks forskjellige problemer, bremser, fartskontroll, ramme struktur og motor vifte inkludert. Men ingen av tilbakekallinger har vært for overføring. Det har imidlertid vært noen vanlige klager på overføringsproblemer med denne modellen i år.

Transmission Fluid Lekkasje

Høy bruk av overføring væske har blitt sporet til slitte tetninger. Den bakre tetning som går til drivakselen synes å være den hovedmistenkte.

Transmission Failure

Ifølge Bil Klager har 1995 Ford Taurus vanligste overføring klage vært svikt i dette systemet. Overføringen velig begynner å skli når skiftende tannhjul og til slutt hindrer Taurus i å bevege seg i det hele tatt. Dette problemet har ikke blitt tilskrevet noen årsak, men det krever Ford Taurus eier å ha overførings fullstendig gjenoppbygget eller erstattes. De fleste av disse klagene har ikke kommet fra Taurus eiere som kjøpte bilen ny i 1995, men fra eiere som har kjøpt Taurus brukte og etter at den nådde 60.000 miles eller betydelig mer. En årsak til den fullstendige overføringsfeil er dårlig vedlikehold av eiere.

Tett Overføring Filter

Overføringen i hver 1995 Ford Taurus har et filter som overføring væske er syklet gjennom å hindre rusk fra å nå overføring tannhjul. Over tid, bygger rusk fra naturlig slitasje på tannhjul opp i overføringen filter og tresko eller skader den. En Taurus eieren kan avgjøre om overføring filteret er tett eller tillate mer rusk å filtrere gjennom ved å sjekke overføring væske peilepinnen. Metallet kan ses på enden av pinnen eller Taurus eieren vil se skinnende objekter i fluidet. Dette er et tegn på at overføringen filteret må skiftes.