Colorado Booster Seat Law

Colorado Booster Seat Law


I 2003 Colorado implementert tøffere lover som gjelder barn passasjersikkerhet (CPS). Administrert og finansiert av statlige og føderale etater, publicizes CPS-teamet Colorado og gir råd om loven. Gruppen hevder at 90 prosent av barneseter de skal kontrollere er feilmontert. Etter loven er bare det første skrittet for å holde barnet ditt trygt mens i et motorkjøretøy.

Child Passenger Safety Law

Under Colorado lov, må sjåførene sikre at alle barn er riktig sikret før hver tur. Colorados barnesete lover dekke barn 15 år og yngre. Personer 15 år og eldre er underlagt statens sikkerhetsbelte lov.
Colorado mandater booster seter for alle barn som er fire til fem år og mindre enn 55 inches høy. Barn som er 6 til 15 eller 55 inches og høyere kan utnytte en voksen sikkerhetsbelte. Foreldre og andre omsorgspersoner må sikre barn i alderen 1 og 3 som veier 20 til 40 pounds i en forovervendt barnesete. Spedbarn under ett og mindre enn 20 pounds må oppta et bakovervendt barnesete. The Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) priser Colorados barnesete lov som "god", sin topp rangering.

Enforcement

CPS-teamet Colorado bemerker at boten for brudd på statens barnesete lov er et minimum av $ 58,50. Du kan bli sitert for hver uhemmet barn i bilen. Den delen av loven som regulerer booster seter faller inn under sekundær håndheving. Drivere må stoppes for en annen trafikkforseelse før de kan motta et sitat for en beltestol brudd. Loven gjelder for barn som reiser i ikke-kommersielle private og barneomsorg sentrum-opererte kjøretøy.

Betydning

CPS teamet Colorado understreker viktigheten av riktig besøksforbud barn for å redusere risikoen for skade eller død i et motorkjøretøy krasj. Mellom 2003 og 2007, konstaterer gruppen at over halvparten av de 30 4- til 7-åringer som døde i motorkjøretøyer krasjer ikke ble korrekt festet bilseter, booster seter eller setebelter. For alle barn, fødsel til fylte 14, som er involvert i bilulykker i løpet av denne perioden, mer enn 60 prosent av de døde var enten ikke bruker eller ikke riktig å bruke en sikringsanordning.

Booster Seat Nærmere

Selv Colorado lov mandater booster seter før barnet er 6 år eller 55 inches høy, CPS-teamet Colorado tilbyr forskjellige råd. De hevder det er tryggere å holde et barn i en beltestol til han når en høyde på 57 inches. Sikkerhetsbelter, ifølge CPS teamet Colorado, bør bare brukes når et barn kan sitte hele veien tilbake mot bilens sete, bøy knærne komfortabelt på slutten av bilens sete, blir sittende for en hel tur, og når en voksen sete belte krysser skulder mellom hals og arm og hoftebeltet er så lav som mulig. å ta kontakt med lårene.

Unntak

Colorado åpner for visse unntak for sin CPS lov, herunder beltestol fastsettelse. Barn som reiser i medisinsk nødstilfelle, så vel som de i kommersielle kjøretøyer, for eksempel en skolebuss, er unntatt. Hvis et barn er minst 4 år gammel, og mindre enn 55 inches høy og bilen har ikke en skulder / lap kombinasjon, kan barnet bruke en hoftebeltet bare i stedet for en beltestol.