Chevy S10 Performance Products

Chevy S10, som ble innført i 1982, har vært Chevy base kompakt lastebil. Selges med en firesylindret og V-6 motor, kort seng og lang seng, standard førerhus og utvidet cap, møter S10 behovene til mange forskjellige mennesker, og Chevy fortsetter å produsere S10 som i 2011. Hvis du eier en S10 og du ønsker å øke ytelsen kan du gjøre det ved å bolte på flere ulike oppgraderinger.

bakre Gears

Selv om mange av de firesylindrede S10s kommer med en 4,10 utstyr for å kompensere for lavere hestekrefter, installerer en høyere girutveksling vil hjelpe deg å øke ytelsen på lastebil når hauling tung last eller tilhenger. S10 bakre girutveksling går fra en 2,72 girutvekslingen til 4,10 girutveksling. Selv øke girutvekslingen øker ytelsen, det krever motoren din til å jobbe hardere. Dette reduserer gass kjørelengde. Men en nedgang i gass kjørelengde er ofte trade off for økt ytelse.

Topp- og Dual Exhaust

Alle S10 motorer kommer med restriktive eksosmanifolder som begrenser muligheten av motoren for å fjerne avfall eksosen fra motoren slik at nye drivstoff kan komme inn i motoren. Installere eksos hoder reduserer begrensning av luftstrømmen i motoren. Når avgassene unnslippe motoren, øker strømmen av ny luft inn i motoren. Hvis du har en V-6 motor, kan du også konvertere enkelt rør eksos til en dobbel eksos. Dette øker også strømmen av gass fra motoren din.

Supercharger

Installere en kompressor på S10 som tvinger kald luft inn i motoren ved høy hastighet kan betraktes den ultimate ytelsesgevinster. Dette gir deg massive hestekrefter gevinster. Oppgaven med å installere en kompressor på en Chevy motor regnes som en vanskelig oppgave, og det er ikke en billig modifikasjon. Du kan forvente å bruke flere tusen dollar, men det er ingen annen endring du kan gjøre for å øke hestekrefter i motoren så mye som du får med å installere en kompressor.

Computer Tune

Når du gjør en endring til motoren som å installere overskrifter, påkjørsler tannhjul eller til og med en super lader, bør du ha datamaskinen innstilt. Datamaskinen i din S10 er satt til fabrikkinnstillingene for komponentene som er installert. Noen ganger, når du forbedre ytelsen, maskinen ikke vet hva de skal gjøre for det. For å få optimal ytelse, ta S10 til et servicesenter som tilbyr datamaskin tuning.