Chevy Aveo Hode Torque spesifikasjoner

Chevy Aveo Hode Torque spesifikasjoner


Chevrolet introduserte drivstoffeffektive subcompact Aveo i 2004. Ifølge Edmunds, "Chevy Aveo er representant for en ny generasjon av billige små biler som ofre litt når det gjelder funksjon og komfort, spesielt i lys av hva tilsvarende tilbud pleide å være i tidligere tiår. " Den koreanske bilprodusenten Daewoo, et datterselskap av General Motors, produserer Aveo.

2010 Chevy Aveo Engine

Chevy fortsetter å bruke samme 1,6-liter, in-line firesylindret motor som dukket opp i 2004 Aveo, selv om hestekrefter har økt 103-108 i løpet av årene. Det er alltid best å sjekke dreiemoment spesifikasjoner for en bestemt modell år av et kjøretøy, i stedet for bare modellen som helhet, som dreiemoment spesifikasjoner for topplokket kan endre seg fra år til år, selv om motoren forblir stort sett den samme. De topplokk dreiemoment spesifikasjoner er de samme for alle trimme nivåer av 2010 Chevrolet Aveo. Sylinderhodet er festet med bolter 10 som er sekvensert i to rekker med fem. Når man refererer til topplokk moment specs, er den første raden sekvensert 9-5-1-3-7, og den andre raden er sekvensert 10-6-2-4-8, med bolter 9 og 10 nærmest foran motoren, og boltene 1 og 2 overfor hverandre.

Moment Specs

Boltene for topplokket på Aveo er 1,6-liters motor skal strammes i fem separate trinn. For det første skrittet, bør hver bolt strammes i rekkefølge fra 1 til 10 med 18 fot-pounds av dreiemoment. De neste fire trinn i å trekke til sylinderhodeskruene er basert på grader bolten dreies i stedet for det dreiemoment som påføres bolten.

Tightenening Sequence - Neste trinn

Etter samme 1-10 sekvens, trekkes hver bolt 60 grader, deretter gjenta prosessen ytterligere to ganger, for totalt tre 60-graders svinger på hver bolt.

Endelig Stramming Sequence

For det femte trinnet i å stramme skruene sylinder, stramme hjulboltene ytterligere 10 grader, etter samme 1-10 sekvens som før.