Chevy 12-Bolt Specs

Chevy 12-Bolt Specs


Chevy, en divisjon av General Motors, introduserte 12-bolt bakaksel forsamlingen i 1965. Et annet vanlig navn for denne forsamlingen er 12-bolt lastebil differensial. Utformingen ga aksel styrke og holdbarhet til å håndtere de store motorene i Chevy biler og lastebiler. Chevy 12-bolt bakaksel forsamlinger ble funnet på de fleste Chevy og GM biler eller lette lastebiler. Forsamlingen var masseprodusert før 1972.

pinion

En pinion er et gir med små tenner som mesh med en større hjul eller rack. Drevet av 12-bolten er 1 1/2 fot under senterlinjen av ringgiret. Resultatet er mindre tap av hestekrefter og lavere temperaturer i girolje. Pinjongdrevet aksel er shimmed for å få skikkelig pinjong dybde. Det er 1,625 inches i diameter.

ring Gear

Et ringformet drev er en sirkulær utstyr festet til differensial tilfelle. Ringen utstyr transportør for Chevy 12-bolt er 8,875 inches. To interne caps holde vesken på plass.

differensialer

Differensialer distribuere strøm til hver aksel som nødvendig, avhengig av belastning. De tillater hjulene å spinne uavhengig av hverandre. De differensialer for personbiler med Chevy 12-bolt montering er type 2-serien. Forholdet for denne serien er 2,29: 1 til 2,73: 1. Høy ytelse biler har type 3 differensialer, som er en ratio på 3,8: 1 til 3,73: 1. Typen fire serie-forholdet er 3,9: 1 og opp til 6,14: 1. Disse forhold representerer ringen og tannhjul akseptert av differensial.

åk

Når riktig montert, pinion rier i et åk som dreie hjulet. Klemmer kombinere med den bakre universalledd av driv å aktivere akselen å fungere skikkelig. Den 12-bolt bruker den minste stil universalledd - 1310.

Smøremiddel

Olje av høy kvalitet bør brukes i Chevy 12-bolt. Nivået og boliger skal fylles sammen med den bakre aksel montasje. Det anbefales at bare to liter olje pluss eventuelle tilsetnings brukes fordi det er lett å overfylle.