Chevrolet overføringsproblemer

Chevrolet overføringsproblemer


Med millioner av biler på amerikanske veier i dag, er General Motors 'Chevrolet divisjon en av de eldste og mest profilerte amerikanske bilmerker. Chevy biler, lastebiler og SUVer har gjennomgått store endringer i løpet av årene. I løpet av den tiden enkelte modeller har blitt kjent for bestemte mekaniske problemer, inkludert problemer med kjøretøy sendinger.

Typer problemer

Chevy har brukt mange forskjellige sendinger i sine biler, inkludert automatiske og manuelle versjoner. Som et resultat, har Chevy drivere rapportert en rekke transmisjonsproblemer, De fleste omfatter automatiske transmisjoner, slik som glir mellom tannhjul og sprekker i transmisjonshuset, eller en tresko i overføring væske filteret. Manuell overføringsproblemer er mer sjeldne. Det vanligste er imidlertid en løs forskyver spak.

Symptomer og farer

Ifølge forbrukersaker, de fleste Chevy overføringsproblemer innebære en høy lyd, enten under kjøring eller bare under skiftende. Noen ganger er dette ledsaget av et støt som den automatiske girkassen. Mange overføringsproblemer også føre til redusert drivstofføkonomi. Selv om disse symptomene er litt mer enn en ulempe, andre overføringsproblemer, som for eksempel lekkasjer eller problemer knyttet til den elektroniske styringsenheten, kan føre til en fastlåste motor, som kan frata sjåførene i fare for å krasje.

Reparasjoner og Cost

Kostnadene ved å reparere Chevy overføringsproblemer er like varierte som de typer problemer. I noen tilfeller legger væske eller tilbakestille datamaskinen er alt som trengs, noen kan bare kreve en time verdt av arbeidskraft på en lokal auto shop for en regning på mindre enn $ 100. I den andre enden av spekteret, kan en helt ny overføringssammenstillingen koste i overkant av $ 1000, installert.

garantidekning

Mange Chevy overføringsproblemer, inkludert noen av de mer alvorlige problemer som drivere har rapportert, er dekket under GMs nye kjøretøy drivverket garanti. Fordi overføring, som motor, regnes som en del av drivlinjen, kan denne dekningen stige vilkårene i en standard støtfanger til støtfanger garanti. Spesielle utvidede garantier kan gi enda mer dekning for overføringsproblemer. Sjekk med din lokale GM forhandler for å se om bilens girkasse dekkes av garantien før kontrahering tjeneste andre steder.

tilbakekalling

Ved flere anledninger General Motors har utstedt en tilbakekalling for å håndtere en kjent overføring problem i en eller flere Chevy biler. I mars 2009 GM tilbakekalt mer enn 250.000 kjøretøyer, inkludert mange Chevy kobolt undulater, for å løse et problem med overføring skiftet kabler som kan forårsake feil utstyr skal vises på dashbordet. En annen husker i 2008 var ment å fikse ødelagte sendinger på flere tusen Chevrolet Express varebiler som kan føre til at motoren slås av mens du kjører.