Catera Engine Problemer

Catera Engine Problemer


The Cadillac Catera er en bakhjulsdrift, høy ytelse luksusbil produsert i Tyskland. Noen motorproblemer har blitt rapportert på Cateras fra modellår 1997 til 2001. reparasjoner på alle disse motorproblemer ble dekkes GMs fem år eller 100.000 mil garanti, som ikke lenger er i kraft for noen av disse modell år.

remskiver

Funksjonsfeil av timing belte, cam kjøretur dagdriver og Strammer trinser er et vanlig problem med motoren på årsmodell 1997 Cadillac Cateras, ifølge Consumer Reports. Unnlatelse av disse trinser kan føre til motorskade. De beregnede kostnadene for å reparere trinsene er $ 994,49 for både deler og arbeid som av mars 2010.

MAF sensor

Masse luft flyt sensorer på Cadillac Cateras, fra modellen årene 1998 til 2001, har blitt rapportert som et problem av Consumer Reports. Masse luftstrøm sensor måler luft som kommer inn i motoren og bistår med å få den riktige balansen mellom luft og bensin sprøytes inn hver sylinder for maksimal ytelse. De beregnede kostnadene for å reparere en feil MAF sensor er $ 442,32.

Engine Timing

Motoren ventil timing system har også vært nevnt som en motor problem for Cadillac Cateras fra modellår 1998 til 2001, ifølge Consumer Reports. En dårlig motor ventil timing system kan forårsake alvorlig skade på motorens ventiler og sylindere. De beregnede kostnadene for å reparere motoren ventil timing system på en Catera er $ 994,49.