Car Speaker Installasjon tips

Car Speaker Installasjon tips


Installere nye høyttalere i bilen er en av de enkleste og mest effektive måter å gjøre musikken høres bedre. Selv ikke ekstremt vanskelig å gjøre, vanlige feil og snarveier ofte snu installasjon i en katastrofe. En dårlig høyttaler installasjonen vil ikke bare høres dårlig, men kan være både farlig og tidkrevende. Disse tipsene vil hjelpe deg å gjøre din egen hjemmekinoinstallasjon sikkert og effektivt første gang.

Riktig verktøy

Car Speaker Installasjon tips


Foruten din standard sett med skrutrekkere og en drill, trenger du en avbiter og strippere, en loddebolt, elektrisk tape og en 9-volts batteri. Ved å finne og kutte ledninger i en bil, kan kroppen din være i ulike posisjoner. Kutting og stripping ledninger med saks og / eller kjøkkenkniver er en vanlig feil, som du kan skli, kutte eller stikke deg selv, eller la synlige ledninger som kan bli farlig senere.

For fabrikkhøyttaler erstatninger, bruk en modellspesifikke adapter for de nye høyttalerne, slik at du kan gå tilbake til fabrikk høyttalerne hvis noen gang nødvendig.

Bruk aldri hurtigkoblingsanordningene kontakter, rumpe kontakter eller andre kontakter som klemme ledningstilkoblinger sammen. Disse er ofte upålitelige, ikke-sikre forbindelser som forårsaker problemer, for eksempel brann.

Fjerne Fabrikk høyttalere

Før du tar noe av, sørg for at de nye høyttalerne vil passe. En kobling til et program guiden er gitt nedenfor som vil fortelle deg hvilken størrelse høyttalere vil passe bilen din. Vær svært forsiktig når du fjerner panelene og / eller tepper som dekker fabrikk høyttalerne. Dette sørger for at alt passer ordentlig og ikke rasle når installasjonen er fullført. En reparasjon håndboken kan være nyttig for å illustrere hvordan du trygt og effektivt fjerne alle komponenter.

Forbereder nye høyttalere

Ved bruk av modellspesifikke adaptere, forbereder de nye høyttalerne er så enkelt som lodding adapteren til slutten av minst 4 inches av speaker wire og lodding den andre enden til den nye høyttalerterminalene.

Oppdag polaritet

Hvis de positive og negative terminaler ikke er merket eller på annen måte tydelig på den gamle høyttaleren og bruk av en adapter ikke er mulig, bruk en 9-volts batteri for å oppdage deres polaritet. For å gjøre dette, må du koble 9-volts batteri til høyttaleren enten direkte eller gjennom speaker wire. Når du er tilkoblet, vil høyttaleren enten litt pop ut eller inn. Når det spretter ut, polariteten matcher polaritet eller batteriet. Når polariteten er kjent, forberede de nye høyttalerne ved lodding høyttalerledningen til slutten av dem.

Koble til nye høyttalere

På dette punktet, bør anlegget være så enkelt som enten koble adaptere eller lodding av høyttalernes ledninger til de av bilens høyttalerledningen og dekker alle utsatte ledningen med elektrisk tape. Når du er tilkoblet, teste lyden ved å spille litt musikk. Hvis alt fungerer, bare plassere høyttalerne i høyttaler stikkontakter, skru dem på, og erstatte alt av paneler, tepper og andre komponenter.