Car Paint Job Ideer

Car Paint Job Ideer


En bilens lakk jobb sier mye om sjåføren uten egentlig å si noe. En investering i en god maling jobb kan legge år til livet sitt. Hvis malingen er falming, chipping eller den blanke pelsen har sløvet, er det på tide å tenke på alternativene. Tenk grunnen før du faktisk gjennomføre oppgaven. Vil en ny maling jobb hjelp til å selge bilen raskere? Er du ute etter en ny look? Har du bare ønsker å oppdatere samme farge?

Før du starter noen maling jobb, bør kunden bruke litt tid på å snakke med maleren.

Denne samtalen vil gi maleren et bedre inntrykk av hva slags maling jobb vil fungere best og hva som vil gjøre kunden fornøyd. En bilens lakk bør reflektere brukerens personlighet. "Jeg kommer ikke til å sette airbrushed grafikk eller limegrønn flammer på en bil hvis den fyren andre bilen er en Mercedes 500SL", sier Pete Santini, maler.

Tenk hva bilen faktisk brukes til når de bestemmer seg for malingen.

Hvis bilens primære bruk er kjøring frem og tilbake til jobb, hoppe over den dyre maling. Velg noe billigere og enklere å reparere manglende dings, chips og bulker. Også tenke på hva som er tiltalende å se på dag inn og dag ut. Velg en nøytral eller clas farge for å sikre at det ikke vil gå av moten.

Studie magasiner, mote og natur å observere farger og stiler.

Enten det er en vakker solnedgang skapt av naturen eller en oppslagstavle lagt ut på det lokale kjøpesenteret, oppslags kombinasjoner som skaper en bestemt uttalelse. En god maling jobb bør utfylle bilen. Ifølge rodandcustommagazine.com, "Your bilens lakk er som en kvinnes makeup eller en manns dress. Den skal utfylle utseende uten å kalle oppmerksomhet til det faktum at den er der."

Begrens dine valg ved å velge en farge "familien".

Det er farger som går bedre med andre farger og fungerer godt sammen; de er farge familier. Hvis du vurderer en to-tone maling jobb, sjekk ut en passende familie å bestemme seg for en prøvd og sanne kombinasjon. For eksempel, hvis du ser på røde, vil appelsiner arbeide; For blues ser på å kombinere greener. Leke med den. Den viktigste delen av å få en god maling jobb er sjåføren og jobbe med hva som gjør ham komfortabel.