Car Insurance Avbestilling Krav

Enten du har solgt bilen, fant mer rimelig dekning med en annen transportør eller flyttet til en tilstand hvor bilen din forsikring carrier ikke er lisensiert, må du ta kontakt med din operatør for å varsle at du vil avbryte din forsikring i orden for å få en ny politikk med en annen operatør.

Car Insurance Avbestilling Krav

fordeler

Opprettholde en positiv rapport med operatøren din vil hjelpe deg tilbake til den samme bærer i fremtiden med de samme fordelene du kan ha hatt mens under sin politikk.

Kommunikasjon

De fleste forsikringsselskaper operatører tilbyr en gratis kundeservice telefonnummer der forbrukerne kan verbalt formidle en beslutning om å avbryte. Andre muligheter er å skrive transportøren, eller kansellere online.

Prosess

Forsikringsselskapene vil normalt vise en bestemt prosess for å følge for kansellering. Se i auto politikk for detaljer, eller ta kontakt med en agent eller transportøren direkte.

rabatter

Mange operatører søke rabatter for år med kontinuerlig politikk vedlikehold. Flytte til en annen operatør vil føre disse rabattene til å være tapt. For de som fortsatt gjør betalinger på kjøretøyet, krever en lienholder full dekning til alle tider. Avbryte en politikk kan være årsak til lienholder å ta betalt for fremtidig dekning på et høyere premie.

advarsler

Ikke bare slutte å betale en premie, da dette vil resultere i forsikring carrier avbryter politikken for manglende betaling. Dette kan negativt påvirke en kreditt-rapporten, og det kan gjøre det vanskeligere for å kjøpe bil forsikring i fremtiden. Ikke kjøre bil inntil dekket av en ny politikk.