Car Alarm Remote start installasjonsmerknader

Installere en bil alarm og fjernstart system er en fin måte å utstyre kjøretøyet med to moderne bekvemmeligheter: innbruddstyv beskyttelse og muligheten til å starte bilen eksternt (for eksempel fra inne i huset ditt når det er kaldt ute). For gjør-det-yourselfer uten bil- eller elektroteknikk trening, kan en bil alarm og fjernstart installasjon være ganske utfordrende. Du bør alltid følge instruksjonene som følger med din bil alarm og fjernstart enhet, men det er noen generelle installasjons strategier du kan huske på.

Installere Alarm Components

En typisk bil alarm og fjernstart systemet vil ha flere alarm komponentene du trenger for å montere inne i bilen. Disse omfatter vanligvis - men er ikke begrenset til - en kontrollmodul, et støt eller vibrasjonssensor og en sirene. Ifølge DrDetailShop.com, vil du ønsker å montere kontrollmodulen, som er ansvarlig for overføring av signaler mellom bilen alarm og kontrolleren, høyt oppe i den fremre delen av kjøretøyet, for eksempel over hanskerommet eller lydanlegg. Plassere modulen i bilens midtkonsoll er et annet alternativ. Du bør bruke bonding metoden beskrevet i ditt spesifikke installasjonsmanualen, som kan ringe for å bruke små skruer eller høy styrke lim. Aldri installere modulen under panseret på bilen, som vibrasjon og varme kan skade den.

Når du installerer støtsensoren, anbefaler ovenfor kilden bruke plast kabel eller zip bånd for å feste den til rattstammen. Selvfølgelig, sørg for at dette ikke vil påvirke bilens manøvrerbarhet. Dessuten vil du trenger for å koble kontrollmodulen til sensoren, så ha dette i bakhodet når de bestemmer seg for komponentplasseringen. Alarmens sirene skal installeres på et sted der det er vanskelig for innbruddstyver å få tilgang, for eksempel vei opp bak rattstammen eller dypt inne i kjøretøyet kontrollpanel. DrDetailShop.com anbefaler å installere sirenen med høyttalersiden ned, slik at det ikke samler fuktighet.

Kabling av Ignition Switch

Fjern startpakke del av din bil alarm og fjernstart systemet må være kablet til bilens tenningslåsen, som er en elektronisk panel bak låsesylinderen (der du setter inn nøkkelen). Ifølge DrDetailShop.com, vil du vanligvis må finne fire komponenter fra bilens tenningsbryteren og koble dem til den eksterne startmekanismen. Disse omfatter ledninger for strøm, starter, tenning og tilbehør. Ifølge de ovennevnte kilde, bør alle disse ledninger være lett å finne, som de er vanligvis av en høy måler. Du bør nøye loddetråd alle tilkoblinger, og deretter dekke dem i elektriske tape for ekstra beskyttelse.