Canon Elf Lens Specs

Canons Powershot ELPH 500 HS lansert i 2011. Den kompakte kameraet har en innebygd linse som kan zoome fra vidvinkel til moderat tele. Kameralinsen har gjennom-the-objektivet (TTL) autofokus for automatisk fokusering. TTL-funksjonen lar deg se liquid crystal display (LCD) for å se scenen som objektivet ser det.

Lens Construction

Den ELPH 500 objektivet inneholder sju elementer i seks grupper. Denne konstruksjonen omfatter to dobbeltsidige asfæriske linser (AS) og en ensidig AS linse. Canons eksklusive asfærisk linse er kjent som UA-linse. En asfærisk linse har en mer kompleks form enn en enkelt linse. Disse lette asfæriske linser har en ultra-høy brytningsindeks som reduserer forvrengning og bidrar til forbedret bildekvalitet.

brennvidder

Dette digitale kameraet objektivet har en brennvidde som spenner fra 4,3 mm til 18,8 mm for vidvinkel-til-tele skudd. En zoom spak plassert på toppen av kameraet lar deg velge vinkelen på visningen, for eksempel vidvinkel syn som zoomer ut og gjør faget ser mindre. Fokusrekkevidden på vidvinkel visning varierer fra to inches til uendelig; fokusrekkevidden på tele utsikten varierer fra 1,3 fot til uendelig. Makro fokus strekker seg fra 1,2 inches til 1,6 fot for nærfotografering.

blender~~POS=TRUNC

Den maksimale blenderåpning varierer fra f / 2.0 til f / 5.8. Fronten av objektivet indikerer dette området som en: 2.0 - 5.8. Denne serien av tall tilsvarer maksimal blenderåpning: vidvinkel syn på 4,3 mm har en maksimal blenderåpning på f / 2.0; tele visning på 18,8 mm har en maksimal blenderåpning på f / 5,8.

Digital og optisk zoom

Digital zoom gir en forstørrelse på omtrent fire ganger (4x). Den digitale zoomen vil beskjære og forstørre en del av scenen. Denne effekten er forskjellig fra en sann teleeffekt som gjør at fjerne objekter vises nær. Kameraets optiske zoom er ca 4.4X. Den digitale zoom og optisk zoom sammen kan zoome opptil ca 18X.

Digital telekonverter

En innebygd digital telekonverter gjør at brennvidden på dette objektivet til å øke med om lag 1,5 X eller 2X. Fordelen med telelinsen er en raskere lukkerhastighet som reduserer sjansen for uskarphet på grunn av kamerarystelser. Vær oppmerksom på at Canon brukerhåndboken advarer brukere at bildene kan vises grovt defineres når pikselinnstillingen Large (L) eller Medium 1 (M1) er valgt. Den L-innstillingen gjelder papirformat A2 for utskrifter opp til 16,5 x 23,4 inches. M1-innstillingen gjelder papirformat A3 til A5 for utskrifter 11,7 x 16,5 tommer til 5,8 x 8,3 inches.