C5 Corvette eksos tips

C5 Corvette eksos tips


Når man ser på et Corvette, er den eneste del av bilens eksos som kan sees tuppen av halerøret. Det er derfor det er viktig å kle en Corvette eksos med en stilig eksos spissen. Eksos tips er tilgjengelige på markedet som er spesielt designet for å passe de ulike inkarnasjoner av Corvette, inkludert C5.

General Motors eksos tips

General Motors produsert Original Equipment Manufacturer eksos tips for C5 Corvette. Tipsene er polert rustfritt stål og inkluderer Corvette logo. Selges i sett med fire, tipsene er i gjennomført stil, og koster rundt $ 232 fra Chevrolet deler People nettside. Tips er kun for de konvertible og kupé-modeller og er slip-on for enkel installasjon.

Flowmaster eksos tips

Flowmaster er produsenten av de delte ovale eksos tips for Corvette C5. Tipsene er solgt som et sett av to og hver spiss er halvparten av en oval, så når de er installert de skaper en hel oval. Disse tipsene er noen ganger referert til en trekant tips, fordi splitten oval ligner to trekanter. De Flowmaster eksos tips er sveise-on tips, slik at de krever profesjonell montering. Flowmaster tips kan kjøpes direkte fra selskapet for ca $ 92.

EZ-ON eksos tips

De EZ-ON eksos tips for C5 Corvette er en rektangulær-formet tips. Tipsene er installert ved hjelp av en slip-on system med en innstramming bolt som fester tips på plass. Eksos tips er laget av polert rustfritt stål og har et speil finish. De EZ-ON tips er tilgjengelige fra C6 Corvette Resultater for rundt $ 100.