Bruk av Marine Night Vision Utstyr

Bruk av Marine Night Vision Utstyr


Marine night vision tilbyr en rekke bruksområder for å inkludere militære, politi, industrielle og vitenskapelige applikasjoner. I hver sektor marine nattsyn-utstyr tillater observasjon i mørke. Marine nattsyn tilbyr to viktigste mediene for slike scenarier, kikkerter og kameraer. Med bruk av marine night vision, operatører få verdifull data og intelligens, uten forstyrrende eller varsle emnet blir overvåket.

militære Applications

I de tidligste stadiene av utviklingen, begynte nattsyn-utstyr med militære applikasjoner, hovedsakelig på land, og gir soldatene mulighet til å engasjere seg i natta manøvrer. Den naturlige utvekst i utviklingen av slike søknader, utvidet for å bekjempe manøvrer i et maritimt miljø, slik at militære sjefer å få verdifull etterretning under dekke av mørket. Med teknologiske fremskritt marine nattsyn-utstyr kan nå sjefer å observere mål om natten og angripe dem med en nøyaktighet uhørt før.

Law Enforcement Applications

Amerikansk politi anvendelse av marint nattsyn-utstyr inkluderer hindre piratkopiering, fangst narkotika løpere, samle etterretning om kriminelle virksomheter og begrense menneskehandel. Politiet bruker marine nattsyn utstyr som kikkert for å observere trafikken på de syv hav, til å oppdage mistenkelige manøvrer og gjenkjenne udokumenterte båter. Disse programmene øke sikkerheten til sjøs og landegrenser, slik at polititjenestemenn for å samle viktig etterretning om kriminelle handlinger uten å bli sett selv.

industriell bruk

Shipping og transportfartøy, yachter, sjøfly, fiskefartøy, eller annen industriell fartøy gjør bruk av marine nattsyn-utstyr for å navigere de syv hav, bedre situasjonsforståelse og holde fartøyet og dets beboere trygge. Ved hjelp av nattsyn kikkert, kan fartøysjefene belyse mørke og oppdage farlige hindringer, noe som åpner for planlegging av unnamanøvre på forhånd. Evnen til å se i mørket hjelper fartøy sjefens sted når et fartøy driver ut av kurs og for å gjøre de nødvendige justeringer av navigasjonsutstyr.

vitenskapelige Applikasjoner

Observere og ta bilder av nattlige skapninger i havet og på strender rundt om i verden, viser en viktig bragd for forskere. Forskere bruker marine nattsyn-utstyr for å få en forståelse av vaner og handlinger av slike dyr i løpet av studietiden. Når forskerne trenger for å rigge opp et kamera på forhånd, og deretter gå tilbake neste dag for å hente enheten og data, marin night vision tillater forskere å ta bilder av skapninger svært følsomme for menneskelig tilstedeværelse, samtidig som den begrenser forstyrrelser.