BMW kompatible telefoner

BMW kompatible telefoner


BMW integrerte Bluetooth håndfri telefonering alternativ kan knytte en innebygd mikrofon og bilens stereo høyttalere til mobiltelefonen slik at du trygt kan motta og foreta anrop mens du kjører. BMW har laget en liste over telefoner som har gått kompatibilitetstester, men selv om telefonen ikke vises på listen, er det fortsatt kan fungere - du vil ikke vite før du prøver. Men ikke alle Bluetooth-utstyrte mobiltelefoner har de riktige innstillingene som er nødvendige for å arbeide med BMW system.

Apple-enheter

Siste generasjoner av Apples iPhone som har Bluetooth som en innfødt funksjon arbeid med BMW handsfreefunksjonen. Dette inkluderer iPhone 3GS og iPhone 4. iPhone 3G tidligere ble støttet, men det er ikke lenger oppført av BMW som en enhet som støttes.

Blackberry-enheter

De fleste moderne Blackberry-modeller er kompatible, inkludert Blackberry 8820, 8900, Bold 9000, og Curve og Pearl-modeller. Turen og Storm modeller tilgjengelig fra Verizon er også kompatible.

HTC-enheter

HTC Hero, Snap, Touch PRO, og Touch Pro2 alle har passert BMW kompatibilitet tester. HTC XV6900 er den eneste Verizon HTC enhet som også bestått testene.

Diverse Smart Phones

I tillegg til HTC, Apple, og Blackberry-telefoner, enheter fra Palm, Samsung, Google, LG og Sony Ericsson er også kompatible enheter som støttes av BMW. Disse enhetene inkluderer Palm Treo, Palm Pro, Nexus One, Motorola Droid, og LG Voyager.

kompatible Networks

En rekke smarte telefoner som tilbys av ulike mobiloperatørene i USA er kompatible med BMW Bluetooth integrasjon. Enheter fra mainstream-produsenter som er tilgjengelig på AT & T, T-Mobile, Sprint og Verizon er blant de kompatible telefoner oppført av BMW.