Blackberry Storm Programvare Spill

Blackberry Storm Programvare Spill


Blackberry Storm har en fordel i gaming evner enn andre telefoner fordi den har bevegelsessensorer som registrerer bevegelse og reagerer deretter. Med denne funksjonen er tilgjengelig, har noen av de nyere versjonene av spill for Blackberry blitt designet spesielt for Storm.

Tiltris

Enten du nyte Tetris fra barndommen eller er ny til byggestein spillet som styrte verden på 90-tallet, Tetris, eller Blackberry Storm versjon Tiltris, er alltid en underholdende og utfordrende spill å fordrive tiden. Som navnet antyder, i stedet for å bruke tastene eller berøringsskjermen til å flytte blokkene, bruker gratis spill Storm akselerometer for å flytte den fallende brikker når spilleren vipper telefonen til venstre eller høyre. En sveip med fingeren knipser blokken. En utfordrende spillet i sin egen rett, Storm-versjonen av spillet legger inn et element av spenning som det kan være ganske vanskelig å bedømme manøvrer i siste liten.

Labyrinth

En annen klassisk spill å bruke bevegelses egenskapene til Storm er Labyrinth. Mens ordene "bevegelse" og "labyrint" i samme setning kan trylle bilder av David Bowie gjør Magic Dance i filmen, er Labyrinth spillet noe annerledes. Opprinnelig en tabletop spill med en plattform som flyttet på begge rutene og tillatt en ball skal manøvreres gjennom labyrinten, unngå hullene til du kommer til mål, har spillet blitt oversatt til en elektronisk versjon på Blackberry. Det er gratis å laste ned og kommer med 10 vanskelighetsgrader.

Sjakk

Innledet som en av de mest strategiske og utfordrende spill hver oppfunnet, Chess av Odesys på Blackberry Storm er en hyggelig opplevelse. Dra og slipp brikkene på sjakkbrettet til å spille mot en standard datastyrt motstander eller laste ned premium-versjonen for å utfordre deg selv med sju flere vanskelighetsgrader, to-player modus eller online-spilling. Standardversjonen er tilgjengelig for nedlasting gratis, og premien versjonen er rundt $ 5 som i 2011.

Guitar Hero 5

Guitar Hero 5 for Blackberry kombinerer MP3-egenskapene til Storm med sin gaming for en interaktiv opplevelse som vil holde deg spille i timevis, eller til du går tom for sanger. Ved hjelp av tre knapper på berøringsskjermen, velger spilleren en sang og berører ikonene (som representerer ulike notater) som de ruller nedover skjermen, fullføre sangen som de går. "Guitar Hero 5" er tilgjengelig for nedlasting på Blackberry Storm for $ 9,99 per 2011 og inneholder 20 låter.