Billigste måten å konvertere VHS til DVD

Det finnes flere rimelige måter å konvertere VHS-kassetter til DVD-plater, men den som er best for deg avhenger av den spesifikke utstyret du har på hånden. Uansett, skjønt, så lenge du har en VHS-spiller og en datamaskin med en DVD-stasjon, den eneste kostnaden du har er for kabler og tomme DVD-plater. Her er noen alternativer for deg.

Direkte til plate

Hvis du har en videospiller og en DVD-spiller, kan du bare koble utgangen på videospilleren til inngangskontaktene på DVD. Sett inn en tom plate i DVD-spilleren, og deretter sette spilleren til "record". Deretter trykker du på "play" knappen på videospilleren. Du kan overvåke lyd på et par hodetelefoner som er koblet til DVD-er hodetelefonutgang.

Direkte til datamaskin

Hvis datamaskinen systemet inkluderer en DVD-stasjon, vil det også ha programvare som vil gjøre deg i stand til å ta innspill fra eksterne enheter (som videokameraer og videospiller) og samtidig brenne data på en DVD. I dette tilfellet, er det bare å koble utgangen på videospilleren til inngangskontaktene på video / lyd-kortet på baksiden av datamaskinen. Plasser en tom DVD i stasjonen og åpne bosatt DVD-opptak programvare. Den vil ha en "input" eller "import" bryter som må settes for "VCR" eller "analog" input. Trykk på "play" knappen på videospilleren og klikk på "record" -knappen på DVD-programvare da.

To-Step Recording

Det kan være tilfeller der du kanskje ønsker kopier av video både på harddisken på datamaskinen, og deretter også brent på en DVD. I så fall følger du instruksjonene i kapittel 2, men lagre input som en fil, i stedet for å brenne det direkte til plate. Når filen er lagret på harddisken, kan du brenne det på en tom DVD-plate.