Billige TV Stand Ideas

Billige TV Stand Ideas


Med TV blir midtpunktet i stua - eller noen ganger på soverommet - møbler som TV sitter er blitt viktigere. Selv om du ikke ønsker å bli en punchline til en spøk og bruke slagg blokker og skrap tre Opprett din underholdningssenter, kan du ikke ønsker å bruke hundrevis eller tusenvis av dollar hver.

Brukt TV Står på Craigslist.org

Billige TV Stand Ideas


Craigslist.org er svaret på mange budsjett conundrums når det gjelder å kjøpe møbler. Mens det er massevis av møbler som ikke er verdt din tid eller energi, er det diamanter i grove. Gammel TV står i god stand jevnlig dukker opp på stedet til en brøkdel av sin opprinnelige pris. De fleste prisene er omsettelig som folk er bare ute etter å kvitte seg med stativet. Bare ring eller sjekk ut stands som har et bilde du kan se. Alle som er seriøse om å selge bør være i stand til å ta et bilde og laste det opp.

The Small bokhylle

Billige TV Stand Ideas


En liten bokhylle som står 3 til 4 fot av bakken er et annet alternativ for en billig TV-stativ. Med plass til ikke bare bøker, men en DVD-spiller, kabelboks, TiVo eller DVR, kan hullene lett bli kuttet på baksiden av hyllen for kabler. Trikset er å finne en bokhylle som er dyp nok og sterk nok til å støtte alle elektronikk. Prøv butikker som IKEA eller Target.

Ny bruk for en gammel Dresser

Billige TV Stand Ideas


En gammel kommode kan enkelt gjøres om til en TV-stativ, men det vil ta en liten mengde arbeid. Når du setter TVen på toppen av kommoden, ta ut alle skuffer og fjerne forsiden og baksiden av hver skuff. Skyv skuffene tilbake i, og skaper et sted for elektronikken. Hvis den åpne, nylig endret ansiktet av dresser ser litt klebrig, kjøpe et stykke tre og hengsler å lage dører.