Billige hjem telefon alternativer

Billige hjem telefon alternativer


Hjem telefontjeneste kan være kostbart å vedlikeholde. Det er imidlertid mulig å redusere kostnadene uten å ofre tjeneste. Det finnes flere rimelige hjemmetelefonen tjenestealternativer som passer enhver lommebok og behov, inkludert internasjonale telefonsamtaler, som krever lite om noen ny teknologi utover en datamaskin.

Voice Over Internet Protocol

VoIP, eller Voice over Internet Protocol, er telefonen tjeneste som bruker en pre-eksisterende bredbåndstilkobling. Tradisjonelle telefonen bruker et analogt signal. For VoIP å arbeide med hjemme-telefoner, må en analog telefonadapter (ATA) kobles til datamaskinen. Stemmen signalet blir konvertert til digitale data og sendes ved hjelp av Internett-tilkobling. Det er flere VoIP-leverandører som gir lave månedlige avgifter og diverse rate plan valg. Mange tjenester kan du ringe en annen person som bruker samme VoIP-forbindelsen gratis. VoIP-forbindelser også arbeide for internasjonale samtaler.

Dataprogrammer

Nedlastbare programvare er en annen billig telefon alternativ. Forskjellig fra VoIP hvor en tradisjonell telefon kan fortsatt brukes, programvare som Skype krever at brukeren å sitte ved datamaskinen. I hovedsak er selve datamaskinen om til en telefon. Skype og andre datamaskinen telefon programvare også tillate video chat og direktemeldinger. Skype-til-Skype-bruk er gratis, og månedlige priser er tilgjengelig for nasjonale og internasjonale telefonsamtaler.

Analog Telephone Service

Analog, eller tradisjonelle, er telelphone tjeneste det eneste alternativet for de som ikke har en hjemme-PC med en bredbåndstilkobling. Men det er flere leverandører som tilbyr kombinert lokale og lang avstand tjeneste for lave priser. Bruk online ressurser, for eksempel Whitefence.com, for å bidra til å identifisere den beste prisen plan basert på yur plassering.

Internasjonale telefonsamtaler

Tel3 er et forhåndsbetalt internasjonal telefon telefonkort service. Den kan brukes på både hjem og mobiltelefoner. Det er ingen signering gebyr eller kontrakter, og brukerne full aktivering via en mobiltelefon eller ved å ringe en av tjenestens aktiverings tall. Tel3 tilbyr en belønning program, slik at brukerne kan tjene og innløse ekstra minutter.