Billige DIY Spray på Truck Bed Liner

Billige DIY Spray på Truck Bed Liner


Spray-on truck bed fôringer er holdbare, attraktive og ganske lett å påføre. Disse belegg kan betjene alt fra den tradisjonelle lastebil seng til chassis, rammer og innvendige paneler. Ikke bare gjør mange belegg gir beskyttelse, noen også er konstruert for å redusere støy.

Preparat

Akkurat som i de fleste maleprogrammer, er forberedelse også 90 prosent av jobben med seng belegg. Dette tykk, seig plast vil ikke bare forholde seg til noe og dekke alle ujevnheter. Når den tørker og mister sin klebrighet, kan sengen foringsmaterialet bare holder seg via mekanisk grep på underlaget, noe som gjør fremstillingen et avgjørende element.

Begynn med å fjerne rust du kan med en jeksel og belegg på resten med en Neutralizer som Oshpo-Cote. Scuff eventuelle områder som skal sprayes med 180 sandpapir for å gi duken noe å forholde seg til. Bart metall er alltid best, men duken vil følge male så lenge det ikke er chipping. Etter sliping, vask området med såpevann og skyll godt etterpå. Tørk området ned med løsemiddel anbefalt av fôr produsenten, som ofte vil være enten aceton eller xylen. Unngå eksponering for fett eller olje av noe slag, selv kroppen olje på hendene.

taping Off

Som med noen form for spray på søknad, du kommer til å ønske å tape av områdene du ikke vil ha sprayet. Etter å bestemme kanten av ønsket område, gå ett skritt videre ved å dekke førerhuset på lastebilen med en presenning, og dekker fendere og bak rattet i lastebilen med cellofan pakking wrap. En liten bit av tid brukt her vil spare deg for mye irritasjon senere. Husk: Hvis du kan se det, kan du spray det.

Søknad

Nå kommer den enkle delen. Bare fyll sprøytepistolen du ønsker å bruke med produktet du har valgt. Rhino fôr, Herculiner og Linex er alle populære valg, og er tilgjengelig i en rekke farger. Forskjellige produsenter foreslå forskjellige ting, men generelt du kommer til å ønske å bruke en luftdrevet høyt volum / lavt trykk pistol med minst 1/4 "dyse. Sørg for at luftkompressor er av tilstrekkelig størrelse for å mate pistolen eller du kommer til å være på dette en stund.

Simpelthen påføre belegget i overlappende slag inntil hele overflaten er jevnt dekket. Ta deg god tid, og være metodisk om det. Fjern tapen innen 10 minutter etter søknad, og parkere lastebilen hvor ingenting kommer til å røre den i minst fire timer. Fôret skal være fullt herdet og klar til bruk i 24 til 36 timer, avhengig av luftfuktighet og temperatur.