Bilde Problemer på en Philips 8P5444 TV

Philips 8P5444 TV er en 54-tommers bakprojeksjons-TV. TVen har to antenneinnganger, to S-video innganger og en rekke andre innganger. TV har også bilde-i-bilde-teknologi og en lydutgang, slik at du kan koble TVen til eksterne høyttalere. Feilsøk problemer med bildet på TV-en, så se om du kan fikse det før de søker profesjonell hjelp.

Enhetstilkobling tilkobling~~POS=HEADCOMP

Skyv kontaktene godt inn inngangskontaktene på baksiden av TV-en og utgangskontaktene på kildeenheten for å være sikker på kontaktene er å lage en forbindelse. Hvis kontaktene ikke er godt presset inn i inn- og utganger, kan bildet for eksterne enheter ikke vises på TV.

kabel Tuning

Trykk på "M" knappen på fjernkontrollen for å åpne menyen hvis du ikke kan vise et bilde assosiert med en enhet du har koblet til en av antenneinngangene på Philips TV. Highlight "Egenskaper" ved hjelp av piltastene, og trykk deretter på "Enter". Marker "Cable Tuning" og trykk "Enter". Uthev alternativet som representerer antenne enheten er koblet til, og om du kobler en kabel antenne eller en antenne for å trekke i kanaler over luften. Trykk "Enter" for å gjøre ditt valg. Marker "Exit" og trykk "Enter" for å lagre endringene og lukke menyen.

bilde Source

Trykk på "M" knappen på fjernkontrollen for å sikre at du har TV satt opp for å vise riktig inngang hvis du ikke ser bildet du forventet å se. Velg "Funksjoner" og deretter velge "Bilde Source." Bruk piltastene til å velge inngangen som du vil vise, og trykk deretter på "Enter". Marker "Exit" og trykk "Enter" for å lagre endringene og gå ut av menyen.

Strømbrudd

Koble til TV-en strømkabel fra stikkontakten den er koblet til hvis TV-en ikke slår seg av etter et strømbrudd. TV-en er bygget for å stenge i tilfelle strømbrudd i et forsøk på å beskytte TV-kretser blir skadet. Vent i minst to minutter og koble deretter strømkabelen. Slå på TV-apparatet. Hvis TV blir truffet av en kraftig bølge og blir skadet, kan det ikke komme tilbake på.