Bil sete Renseprodukter

Bil sete Renseprodukter


Rengjøring av møbeltrekk inne i bilen kan være litt vanskeligere enn rengjøring utvendig. For best resultat, se etter kvalitet bil sete produkter. Det finnes et stort utvalg av produkter på markedet, men når du finner en som fungerer godt for deg, kan rengjøring bilkonfeksjon være mindre av et ork.

støvsugere

Bærbare auto støvsugere er designet spesielt for bil detaljering. De har alle typer vedlegg for å få innsiden små sprekker, ventiler og andre steder hvor skitt gjemmer seg i bilen. Noen støvsugere engang skulderstropper for å gjøre prosessen enklere.

Fabric Protection

Spray stoff rengjøringsmidler beskytte stoff fra vann, søl, mugg og selv ultrafiolette stråler. Mest bil sete har en beskyttende overflate når nye, men over tid, slites av den beskyttende finish. Spray beskyttelse erstatter den opprinnelige finish og bør brukes om en gang i året.

Møbeltapetsering Shampoo

Møbeltapetsering shampoo renser sot og flekker ut av bilen stoff. Spray sjampo på møbeltrekk, agitere den med en klut eller myk børste, og tørk av skum. Pass på at sjampo er passende for ditt sete; noen er laget for å rense alle typer møbeltrekk: lær, vinyl, semsket skinn eller stoff.

Børste

En god polstring børste hjelper deg å få gode resultater når du rengjør innsiden av en bil. En god børste bør ha stiv, blusset bust og gjøres for teppe eller møbeltrekk. Du kan bruke en møbeltrekk pensel på stoff, puter og tepper.

skinn Klimaanlegg

Skinn conditioners holde seter smidig og sterk. Over tid kan lær bli sprø, særlig i tørt klima. De anlegget fungerer som fuktighetskrem for skinn på samme måte lotion fukter huden vår. Gni skinn conditioner inn i skinn med en myk klut. Denne prosedyren bør gjøres minst en gang i året.