Bil repossession Råd

Bil repossession Råd


Den årlige satsen for bil repossessions nådde en 10-års høy i 2008, stigende til 3,6 prosent av alle auto lån, ifølge å avverge Repossession Group. Auto repossession er ydmykende for mange, og vanskelig for alle. Amerikanerne bruker bilene sine mer enn noen andre. Uten et kjøretøy, er det vanskelig å pendle til arbeid og utføre dag-til-dag oppgaver. Lær hvordan du kan takle de tre stadier av repossession.

Før repossession

Ukene fram til en mulig repossession er stressende. Du vet aldri om bilen vil bli parkert i oppkjørselen ved morgen tid. Bankene utsteder repossession bestillinger på biler vil sjelden fortelle sine kunder prosessen har startet. Ta kontakt med din auto utlåner før du setter deg bak, om mulig. Hvis du allerede er bak, holde kontakt med utlåner. Ty til å utarbeide en betalingsordning eller noen form for avtale.

Ignorerer samling samtaler vil fremskynde repossession innsats. Uavhengig av situasjonen, er det best å svare på telefonen og svare på henvendelser fra banken din. Kommunikasjon er nøkkelen til å unngå repossession. Det koster banker tusenvis av dollar for å ta tilbake en bil, fra repo agent avgifter på kjøretøy avskrivninger verdi. De vil ha deg til å fortsette å lage betalinger og holde bilen. To parter med en avtalt mål kan vanligvis finne en løsning.

under repossession

Repo agenter er ikke representanter fra banken. De vet ingenting om din situasjon eller din personlige økonomi. Repo agenter er uavhengige kontraktører ansatt av banken for å utføre en jobb: repossess kjøretøyet. Å ty til vold eller delta i en tvist med en repo agent vil gi deg noe, så ikke bry. Når representanten spør deg nøklene til bilen din, gi dem opp uten kamp. På dette punktet, er han kommer til å få bilen med eller uten din tillatelse. Fighting prosessen vil bare gjøre det verre.

Livet etter repossession

Til tross for hvordan du kan føle deg etter auto repossession, gjør livet gå videre. Den repossession vil etterlate et negativt merke på kreditt, men det vil vanligvis forsvinne i syv år. Kontakt familie og venner til å trene transportmuligheter. Tenk offentlig transport å pendle til arbeid.

Kjøpe en bil etter en repossession er vanskelig. De fleste banker og auto finansieringsselskaper har en 12-måneders regelen om repossessions. Du vil sannsynligvis må vente minst et år før finansierings en annen bil. Hvis du trenger en gang, kan du arbeide med forhandlere som tilbyr in-house finansiering eller kjøpe-her-pay-her biler. Renter og finansielle vilkårene i disse tilbudene vil være tilfredsstillende, men de kan hjelpe deg å komme tilbake på føttene.

Hvis du klarer uten et kjøretøy, kan du prøve å spare opp til å kjøpe en bil for kontanter. Et kjøretøy som er betalt for kan tilby deg pålitelig transport til kreditt forbedrer