Bil Forgasser Tuning tips

Bil Forgasser Tuning tips


I en bils forbrenningsmotor, er en forgasser en enhet som kombinerer luft med drivstoff, måler luftstrømmen av en motor, leverer den riktige mengde brennstoff for å holde sammensetningen av brennstoff og luft i egnede områder og kombinerer de to fullstendig. En forgasser er avgjørende for din bil for å fungere riktig, så det er viktig å vite enkle tips til finjustere forgasseren.

Idle Innstillinger

Når du begynner, start med tomgangs innstillingene til forgasseren. Du ønsker å sørge for at motoren din er i bruk, og du må plassere sommerfugler for å sikre dette. Dersom sommerfugler er åpne for langt, da en for stor del av overføringssporet er eksponert. Bilen senere tar drivstoff fra denne overføringen sporet. Dette resulterer i en dårlig gassrespons, dårlig akselerasjon, dårlig bevaring av drivstoff, og en generell dårlig ytelse av din bil. Selv om alle biler er forskjellige, er en generell regel som 0,020 tomme av overførings sporene bør utsettes. Et annet tips er at du kan sørge for at riktig mengde luft passerer gjennom butterfly mens riktig mengde overføre spilleautomater er utsatt hvis du installerer en stråle i midten av platen.

Temperatur

Når sommerfuglene er riktig innstilt, justerer blandingen ved den temperaturen som motoren vil kjøre på. Du bør vite temperaturen at bilen vanligvis kjører på og justere blandingen til den mengden grader. Du bør heller ikke være redd for å dobbeltsjekke dine blandingsskruene mer enn én gang. Noen eksperter foreslår at du bør ta opp hver justering som du gjør, og deretter skrive ned resultatene av justeringen.

Drivstoff / luftblanding

Samlet sett bør du sørge for at blandingen av drivstoff og luft er for rik i stedet for mager. Hvis blandingen er for mager, effektene er dårligere enn hvis blandingen er for fet. Hvis blandingen er for mager, er den følge at pistolene brenner for raskt. Hvis blandingen er for rik, er den eneste konsekvensen at strømmen er skadet. I tillegg, når du setter flyter i forgasseren, bør du vite at jo høyere nivå av flyter, jo raskere motoren trekker drivstoff fra boosters.