Bil dørhengsel Feilsøking

Bil dørhengsel Feilsøking


En dårlig bil døren hengslene kan forårsake en rekke problemer. Døren kan knirker eller har problemer med åpning og lukking. Det kan synke, og tvinger deg til å løfte opp døren for å få det til å stenge riktig. I noen av disse tilfellene, er bilens dørhengsel sannsynligvis den skyldige, og må være fast eller skiftes ut for å sikre at den fungerer riktig. Før du går ut, finne årsaken til din hengsel problem.

squeaky Door

Generelt sett er en squeaky dør ikke en indikator på et større problem med mindre du oppdager at døren er sagging eller vil ikke lukke riktig. For en bil døren for å åpne og lukke jevnt, trenger den et lag med glidemiddel for å kutte ned på friksjon og press døren naturlig gjelder hengslene. Bestem hvilke hengsel er årsaken til lyden, som din bil døren vil sannsynligvis ha øvre og nedre hengslene. Når du gjør det, legg på et lag av litium fett på hengselbolten av bilens dørkarmen. La det suge inn, og tørk av det overskytende. Hvis bilen din er pip-free for et par dager, har du sannsynligvis tatt vare på problemet.

sagging Door

Det er ingen rask løsning til en sagging bildør. Problemet kan være et resultat av en rekke mislykkede komponenter. Hvis døren sperre våren, som holder døren åpen bred, er gamle, rustne eller ødelagt, må den byttes ut. På samme måte kan det hende at bilen dør hengselbolten være bøyd eller brutt - det vil også må fjernes og festes med en nål av samme størrelse og form. Din hengsel brakett eller foring kan være sprukket. I slike tilfeller kan det være best å ringe en profesjonell til å ha bitene reparert, men noen av bitene kan festes enkelt hjemme. Utsette disse delene som du åpner og lukker døren vil hjelpe deg å avgjøre hvilken brikke er problematisk.

Problemer med å åpne eller lukke døren

Noen av de ovennevnte problemstillinger, fra dårlige foringer til Rusty kilder, kan også være årsaken til friksjon, sliping, eller "knaser" som døren åpnes eller lukkes. Sjekk først om det er bøyde pinner, slitte foringer, og rust. Disse kan lett fast, og litt glidemiddel vil trolig holde det åpne og lukke til du kan ha et profesjonelt utseende på den. Hvis du har utelukket en bestemt sak, kan det være på tide å bytte hele dørhengsel. Dette er en svært arbeidskrevende jobb, skal bare gjøres av erfarne amatører eller profesjonelle. Ta det med til en body shop du stoler på, og se om det kan anbefale et hjem fix for deg.