Beskrivelse av Samsung Memoir fra T-Mobile

Samsung, en av de bedre kjente navnene i elektronikk, har etablert et omfattende utvalg av smarttelefoner, blant annet Samsung Memoir for T-Mobile, som ble utgitt i 2009. CNET Anmeldelser, en elektronikk gjennomgang nettsted, roste Memoir for sin slanke design og høykvalitets kamera, men kritiserte den for sin mangel på Wi-Fi-tilkobling og lav kvalitet nettleser. På tidspunktet for offentliggjøring, Memoir, offisielt merket T929, er fortsatt i produksjon.

Dimensjoner, Display og Strøm

Kompakt og lett, Samsung Memoir for T-Mobile måler 2,1 inches bredt, 4,2 inches lang og 0,6 inches dyp og veier 4,4 oz., Noe som gjør det praktisk å ta med deg. Dens 3-tommers tynn film transistor LCD-berøringsskjerm viser mer enn 262000 farger på 240 x 400 piksler oppløsning, noe som gir skarpe bilder og er lett å lese tekst. Når fulladet, gir en standard lithium-ion-batteri på telefonen med opptil 300 timer, eller 12,5 dager, standby-tid og opptil 5,5 timer taletid.

interne komponenter

Samsung Memoir for T-Mobile leveres med 164 MB internt minne og inneholder en innebygd Secure Digital-kort slot for opptil 16 gigabyte med utvidet minne. Internett-tilkobling er gjort ved hjelp av en trådløs Access Protocol 2.0 / xHTML nettleser. Memoir kobles til 2G-nettverk ved hjelp av Global System for Mobile Communications teknologi på 850, 900, 1850 og 1900 frekvensbånd og 3G-nettet ved hjelp av Universal Mobile Telecommunications System teknologi på 1700-frekvensbåndet.

Kamera og meldinger

Utstyrt med en 8-megapiksel digitalkamera, tar Samsung Memoir høy kvalitet bilder med opptil 3264 av 2448 piksler oppløsning og kan ta opp video med 30 bilder per sekund. Kameraet kommer med flere fotografiske funksjoner, blant annet autofokus, smilegjenkjenning og geotagging, som gir informasjon om hvor og når bildet ble tatt. Tekst, bilde, tale- og videomeldinger støttes av Memoir, som også gir støtte for mobil e-post via tilkobling til en Post Office Protocol server.

Blandet

Fås i svart og sølv, er Samsung Memoir for T-Mobile er utstyrt med en mediespiller som støtter en rekke audio og video filformater, inkludert MP3, MP4 og AAC. Et dokument visningsprogram er forhåndsinstallert på telefonen, slik at du kan vise Microsoft Word, Excel og PowerPoint og Adobe PDF-filer. Telefonen støtter opptil 1000 kontakter med foto nummervisning. Memoir brukergrensesnitt språk inkluderer engelsk, fransk og spansk. For å legge til innhold og synkronisere data, kobler telefonen til en PC via en USB-kabel.