Beskrivelse av CEN-Tech 66550

Beskrivelse av CEN-Tech 66550


CEN-Tech 66550 er en trådløs inspeksjon kamera som gjør en visuell inspeksjon i områder som er vanskelige å nå eller skjult synet. Det gjør det mulig å få en klar og perfekt utsikt inne topplokk og bak veggplater. Beskrivelsen av CEN-Tech 66550 har å gjøre med sine spesifikasjoner, verktøy komponenter og knappekontroller.

innhold

CEN-Tech 66550 har en mini vanntett kamera med en utvidet tube av 3 fot og en på skjermbildet revers med evnen til å rotere bilder 180 grader. Den har en nattsyn rekke 4 fot og et vanntett flex skaft av 39,4 inches som har en 16mm CMOS video kamerahode. Den har også en innebygd 2,4-tommers TFT-LCD trådløs fargeskjerm med en skarp 480 x 234 oppløsning. Denne skjermen krever et litium ion oppladbart batteri. LCD-skjermen kan løsnes fra håndtaket for enklere visning.

spesifikasjoner

Den anbefalte bruk av CEN-TECH 66550 er innendørs med en optimal visningsavstand på 30 cm. Den fanger opp 640 x 480 JPEG-bilder. Kameraet er i stand til å oppdage objekter selv i et miljø med lite lys. Fire alkaliske 1,5 volts batterier lade kameraet. Den har en egenvekt på 0,7 kg, overvåke dimensjoner på 3,93 inches --- 2,75 inches --- 1,18 inches og en 5-meter kabel. Den kan operere i fuktighet på mellom 5 og 95 prosent.

verktøy~~POS=TRUNC

Den lette, håndholdte design er en ergonomisk verktøy som gir et behagelig grep, mens kabelkontakten kobler skjermenheten til bildet hode og kabel. Strømindikatoren avgir grønt lys gang for å slå verktøyet på. Den videoutgang kobler verktøyet til en TV, mens batterilokket dekker batterirommet. Droppet metallgjenstander er funnet ved hjelp av tilbehøret magnet; Tett hindringer og ledninger i trange områder blir oppdaget ved hjelp av tilbehøret kroken.

Knapper og kontroller

LCD-skjermen viser testresultater og en strømknappen for å slå den av og på. En omvendt knapp styrer retningen av bildet, mens den opp og pil ned LED-belysning justeringsknapp justere dim og sterkt lys hhv.