Back Up Kamera Wiring Instruksjoner

Back Up Kamera Wiring Instruksjoner


Hvert år flere titalls barn er såret eller drept i backup ulykker. Ved hjelp av en backup kamera vil bidra til å eliminere muligheten for at dette skjer, så vel som minimere sjansen for backup kollisjoner med andre objekter. Hvis du har vært vurderer å installere et backup kamera på bilen din vil du ønsker å bli kjent med prosessen med å installere kamera og monitor.

Trådløst

De fleste moderne ryggekameraer er trådløse, så det er ikke nødvendig å installere en kabel fra kameraet til skjermen. Fra mars 2010, kan du kjøpe et trådløst kamera og monitor for mindre enn $ 90, og en trådløs backup kamera systemet vil gjøre installasjonen raskere og mye enklere.

kamera Installasjon

Trådløse kameraer må være koblet til en strømledning og en jord. Begge disse ledninger kan bli funnet i halen lys. Monter kameraet på lisensen plate eller et annet sted på baksiden av kjøretøyet. Route ledningene fra kameraet til baklys montering (du må kanskje fjerne baklys fra bilen for å få tilgang ledningene). Koble den positive ledningen (rød) fra kameraet til backup lys positive wire og bakken (svart) ledningen fra kameraet til en jordledning i baklys forsamlingen. Trekk ut noen slakk i kameraet wire, feste tråden i baklys området og Monter din baklys. Ved å koble kameraet til backup lys, vil kameraet slå seg på når du plasserer bilen i revers.

Monitor Installasjon

Plukk et område på dashbordet eller frontruten for å installere skjerm. Sørg for at skjermen ikke hindrer utsikten ut frontruten eller av målerne. Rengjør området med en Windex-type renere. Fjern teipbiten fra skjermstativet og feste skjermen. Kontroller at du har plukket en plassering for skjermen vel som det vil være vanskelig å fjerne skjermen og fest det senere. Koble strømledningen til skjermen og koble strømledningen inn i sigarettenneruttaket. Rull opp den løse ledningen og fest den i et område som ikke vil forstyrre kjøringen.

Bruksanvisning

Før du installerer backup kamera lese produsentens instruksjoner for å bli kjent med trinnene involvert i å installere den type kamera du har kjøpt.