Avanquest Motorola Phone Tools

Avanquest Motorola Phone Tools


Avanquest Software er et selskap som har spesialisert seg på programvare for datamaskiner og mobile enheter, og det startet i 1984 i Frankrike. Motorola er et amerikansk telekomselskap med hovedkontor i Schaumburg, Illinois. Avanquest Software lager programvare for alle typer mobiltelefoner, men enkelte programmer er bare for Motorola mobiltelefoner. Du kan laste ned disse programmene direkte fra Avanquest Softwares nettsted.

Phone Tools

Motorola Phone Tools synkroniserer din Motorola-mobilenheten med datamaskinen, og den overfører data mellom de to enhetene. Du kan overføre videoer, bilder og musikk til din PC, slik at du har en kopi av denne data i tilfelle telefonen krasjer. Bruk redigeringsfunksjoner for å lage dine egne ringetoner og bakgrunnsbilder fra lydspor og bilder. Konverter multimediemeldingstjenesten (MMS) tekster til en lysbildefremvisning. MMS-tekstene inneholder multimediefiler, inkludert video, foto og musikkfiler. Send og motta både MMS og Short Messaging Service (SMS) tekster, og synkronisere Microsoft Outlook og telefonkontakter og kalender. Bruk Bluetooth-tilkobling alternativet til trådløs tilkobling til datamaskinen eller laptop. Som i 2010, Motorola Phone Tools koster $ 39,90.

Radio

De Radio Platinum 6 nedlastinger valgt sanger eller album fra Internett radiostasjon, og deretter kan du laste opp denne musikken til den mobile enheten, inkludert din mobiltelefon, iPod eller MP3-spiller. Organisere musikkbiblioteket ditt ved å legge til koder, sangtekster og albumbilder til din nedlastede musikk. Programmet anbefaler sanger eller album basert på dine tidligere nedlastinger, og du kan velge mellom 80 sjangere av musikk. Du kan laste ned både musikk og podcaster gratis og redigere dem slik at du ikke har noen kommersielle avbrudd. For å bruke dette programmet, må du ha en Windows-maskin, som kjører Windows XP, Vista eller Windows 7. Som i 2010, koster dette programmet $ 29,95.

blåtann

The Mobile Phonetools 4 - Bluetooth-versjon synkroniserer dine data ved hjelp av Bluetooth-tilkobling, i motsetning til en USB-kabel. Konverter telefonen til et trådløst hotspot ved hjelp av Bluetooth-tilkobling, slik at du kan koble til Internett når du ikke har Internett-tjeneste. Synkronisere data selv om du ikke er hjemme, og bruke den bærbare datamaskinen til å sende SMS-tekster til kontakter. Disse SMS-tekster viser fortsatt mobilnummeret som antallet som tekstmeldingen ble sendt. Sikkerhetskopiere data, slik at du ikke mister viktige filer. Som i 2010, Mobile Phonetools 4 - Bluetooth-versjon koster $ 39,90.