Automatiske Cars Vs. Håndbok

Automatiske Cars Vs. Håndbok


I 1948 lanserte Oldsmobile den første automatgir, kalt Hydro-Matic, som gjorde kjører en mye mer morsom oppgave, siden skiftende var ikke lenger nødvendig for sjåføren. Seksti år senere, automatiske girkasser er nå mer vanlig i USA enn manuell girkasse, også kjent som en kjepp-shift. Spørsmålet de fleste forbrukere har er, hvilken type girkasse er bedre? Dette avhenger i stor grad av hvor brukeren og hennes behov. Den følgende veiledningen vil hjelpe deg å avgjøre hvilken som er det beste alternativet for deg.

Koste

Så lenge en manuell girkasse er godt tatt vare på, noe som betyr at overføring væske nivåer overvåkes og fylt på jevnlig basis, er det en mye mindre sannsynlighet for at det vil trenge reparasjoner sammenlignet med en automatisk girkasse. Automatgir reparasjoner kan også være svært kostbare. Kombiner det med mye høyere kostnad på en automatisk girkasse, og du kan spare mye penger ved å bruke en bil med en manuell girkasse.

Leg Strain

Enhver sjåfør som eier en manuell girkasse forstår hvor vanskelig det er å kjøre hvis du har noen form for skade beinet. Det er nesten umulig å administrere en clutch med en fot som er i en støpt. Eldre sjåfører også finne belastningen er involvert i å holde clutchen ned mens stoppet er mindre enn behagelig. Disse situasjoner unngås med automatiske transmisjoner, som bare en fot er nødvendig for å drive kjøretøyet, og det er ingen belastning er involvert i å drive.

gass ​​Effektivitet

Mange forbrukere er på jakt etter biler med større gass effektivitet. Biler med manuell girkasse vanligvis får 5-15 prosent bedre gass kjørelengde. Automatiske girkasser miste mye strøm på grunn av måten kraften overføres til hjulene i de to forskjellige typer overføring. Manuelle girkasser bruke en direkte mekanisk kobling til hjulene, mens automatiske overføringer lider av et fenomen kjent som "glidning", noe som fører til tap av kraft, og dermed et tap i gass effektivitet.

Vanskelighet

Mens alle sjåfører bør være i stand til å kjøre både automatisk og manuell overføring biler, vanskelighetsgraden på læring og ved hjelp av en manuell girkasse er mye større. Fra problemer med å starte bilen for å rulle bakover i bakker, kan manuell girkasse være svært skremmende for nye drivere, som fortsatt fokus på å lære det grunnleggende kjøring. Automatiske girkasser, på den annen side, gjør at sjåføren kan konsentrere seg om kjøring og arbeider med andre biler på veien.

Sikkerhet

Mange drivere føler at bruk av en girstang har en betydelig innflytelse på den sikre driften av et kjøretøy. Stadig å måtte vie oppmerksomhet, så vel som en ekstra hånd, skiftende bilen, tar bort fra hvor din oppmerksomhet må være: på veien. En vanlig leksjon i førerens utdanning klasser er å holde begge hendene på rattet hele tiden, noe som er en umulighet når du kjører en manuell girkasse bil.