Auto Shop Secrets

Auto Shop Secrets


Mange triks av handelen anses sunn fornuft av erfarne fagfolk, som kan forklare den hemmelighetsfulle arten av slike teknikker. En smart snarvei blir standard prosedyre, og amatør tilnærming er glemt. Enkle råd gitt av en medarbeider kan virke ubetydelig på den tiden, men slik informasjon lagres over flere tiår med erfaring blir et bibliotek av handels "hemmeligheter". Tilsynelatende uoverstigelige problemene amatører løses daglig av profesjonelle mekanikere.

enkle tips

Innpakning en strippet skrue hodet med en fille og klemlåsetenger på innpakket festehodet kan virke som et triks, men slike handlinger er vanlig å proffene. Enhver mekaniker verdt sin salt vet at innholdsrik anvendelse av gjennomtrengende olje er en tidsbesparende. Delvis fjerning av motoren peilepinnen vents veivhuset og gir raskere olje erstatning ved et oljeskift.

Bruktsalg

Forbereder brukte biler for detaljsalg krever noen markedsføring ferdigheter. Når grunnleggende sikkerhets- og ytelseshensyn er riktig adressert, sikrer den kunnskapsrike tech ideelle funksjon og utseende på førerdøren. En førerdøren som er støyende eller ubrukelige på noen måte kunne hindre ytterligere interesse. Avvik andre steder kan unngå å bli oppdaget. En skjemmende hjulet dekker eller dekkets sidevegg er "skjult" på høyre bakre posisjon - fjernt fra førersetet.

Body Damage

Dings og hakk skjult ved riktig reparasjon er ikke hån på kvaliteten av et kjøretøy. Touch-up arbeid er ofte gjort til støtfangere, å reparere rock chips og bug skade på trade-ins. Alvorlig kollisjon reparasjon kan ikke være forfalsket; i noen stater, prøver å gjøre det anses forbrytelser. Integritet av ramme eller unibody elementer kan unnslippe varsel på en prøvetur, men noen oppdaget avviket er gjenstand for søksmål. Ingen ærlig mekaniker ønsker engasjement.

Dirty Tricks

Dempe en bråkete girkasse eller motor med upassende smøremidler eller utenlandsk materiale kan lure en forbruker på kort sikt, men funnet er uunngåelig. Lokale nyheter journalister eller advokater snart besøke butikker skyldig i en slik praksis. Endring kilometerteller viser ble gjort lett i det siste, men digitale kilometertellere og aktuelle lover avskrekke slike handlinger. Bedrag som å plassere olje på en sunn støtdemper kan føre til et raskt salg, men vil aldri bidra til en butikk omdømme eller levetid.

The Real Deal

Lage effektive og rettidig reparasjoner fører til et godt omdømme i lokalsamfunnet og kundelojalitet. Investeringer i utstyr, verktøy og opplæring er de eneste ærlige måter for auto butikker til å være vellykket. Uærlige handlinger kan aldri være begrunnet og vil alltid føre til gransking og mistillit. En butikk som har vært under ett eierskap på samme sted i mange år har gjort seg fortjent til tilliten til lokale gjester.