Auto lån med No Credit History

Auto lån med No Credit History


Du kan finne at du kan få en auto lån selv om du ikke har kreditt historie. Det er flere veier å utforske, selv om prosessen kan ta tid. Du kan finne du trenger penger ned eller må gi mer papirarbeid enn vanlig for å fullføre lånet ditt, hvis den blir godkjent. Når du har en auto lån, bør du få en kreditt score og etablere god historie i den hensikt å fremtidige lån. Sørg for å få en gratis kopi av kreditt-historie på Annualcreditreport.com å sikre at du ikke har noen negativ kreditt historie.

Kreditt og personlig informasjon

Ikke forveksle "ingen kreditt" med "dårlig kreditt." Selv om godkjenningsprosesser er like, vil en etablert person fare bedre uten kreditt versus dårlig kreditt. Bankene vurdere hvor lenge noen søker om et lån har vært på jobben og på hans bosted. For noen som jobber på samme sted i over to år, og bor på samme sted for mange flere, har han større sjanse for en godkjenning.

Banker og godkjenning

Start med lokale banker for å søke om en forhåndsgodkjennelse. Du kan finne ut om du er godkjent i løpet av få dager. Hvis du ikke er, kan det være lurt å søke på Internett etter "ingen kreditt auto lån" og se hva bankene komme opp. Mange av bankene vil se er nasjonale subprime långivere, noe som betyr at banken gir risikable lån til folk på høyere og noncompetitive renter. Forskning din mulige utlåner med Better Business Bureau (BBB.org) før påføring. Hvis godkjent, kan banken kreve penger ned eller krever papirer fra deg, for eksempel referanser, bevis på bosted og inntekt før utvide lånet. Hvis du ikke har suksess med tradisjonell finansiering, sjekk ditt område for "kjøpe her, betaler her" masse, som tillater folk å kjøpe en bil ved å sette penger ned og betale mye eieren på en ukentlig eller månedlig basis. Forvent en høy rente eller til å betale mer for en bil enn du normalt ville gjort hvis du handlet andre steder.

kjøretøy valg

Fordi du er en kredittrisiko uten en kontrollerbar kreditt historie, hvis du finner en godkjenning gjennom en bank, kan du finne at kjøretøyet valgene er begrenset. Banken ønsker at du skal kjøpe en bil med egenkapitalen i det å minimere tap hvis du standard på lånet. Ofte bilen Kravene er basert på kjøretøy år og kjørelengde. For eksempel kan du bare være i stand til å kjøpe en bil mindre enn to år gammel med mindre enn 20.000 miles. I tillegg til disse kravene, kan banken kreve månedlig betaling for å bo under et visst beløp, for eksempel $ 300 i måneden. Dette begrenser deg mye, innebærer mye shopping og krever at du legger ned en betydelig sum penger på forhånd.

medsignatar

Hvis lånene du finne er uakseptabelt, kan du finne en medunderskriver. En medunderskriver er noen med god-til-gode kreditt historie som blir ansvarlig for lånet ditt hvis du ikke betaler. Din lån påvirker denne personens kreditt. Spør nære familiemedlemmer eller venner. Hvis du finner en god cosigner, kan du nyte en lav rente, lavere utbetalinger og ingen av kjøretøy restriksjoner som du kan ha hvis den blir godkjent for lån alene.

refinansiering

Fordi du har ingen kreditt, har du godkjenning dilemmaer. Etter at prosessen med å finne et lån og en bil, har du sannsynligvis en høyere betaling og høy rente. Over span av to år, hvis du betaler lånet i tide, bør du etablere en god kreditt-historie og en anstendig kreditt score. Deretter kan du bruke den nye kreditthistorie og score for å refinansiere lånet ditt. Du kan bytte låneinstitutter og nyte en lavere betaling og pris.