Audi A6 Ground Effects

Audi A6 er mid-size tysk sedan som sporene i like over Audi A4 og konkurrerer med biler som samme størrelse BMW 5-serie. A6 har blitt gjort over flere forskjellige generasjoner og er verdsatt for sin luksuriøse interiøret, kjekk styling og typiske Audi kvalitet og engineering. A6 er ikke fullt så populær som den Audi A4 når det gjelder tuning og endre det, men mange eiere utføre oppgraderinger på A6, herunder endring av eksteriør med bakken effekter.

Hva er Ground Effects?

Bakken effekter, også kjent referert til som en body kit, er deler som er installert på et kjøretøy for å gjøre det ser mer sportslig og aggressiv. Selv om bakken effekter, delvis, har en ytelse fordel fordi de forbedre aerodynamikk av bilen som de er installert, er de vanligvis gjort av kosmetiske grunner. Bakken effekter består vanligvis av en dypere frontspoiler / støtfanger montering, sideskjørt, bak Valance / støtfanger og en vinge montert på stammen. Bakken effekter er vanligvis laget av glassfiber, karbonfiber eller andre lette, fleksible materialer.

Hvor befinner Ground Effects

Bakken effekter og utvendig tilbehør kan bli funnet på A6 fra en rekke kilder. Det er selskaper som spesialiserer seg på bakkesett for en rekke merker og modeller som vil ha et utvalg av A6 body kits og bakken effekter. Du kan også handle med selskaper som spesialiserer seg på Audis, som er hvor du finner den beste kvaliteten kits. EBay er en annen potensiell kilde til Audi A6 bakken effekter, men vær forsiktig med billige, lav kvalitet deler.

Installasjon av A6 Ground Effects

Det anbefales generelt at bakken effekter installeres av en profesjonell body shop med erfaring i å installere ettermarkedet kroppsdeler. Selv om de fleste av disse komponentene kommer klar til å installere, for å få best mulig tilpasning og kvalitet, de delene som regel vil kreve noe tilpasset arbeid for å få dem til å se sitt beste. Monterer delene kan også være involvert og krever ofte at kjøretøyet har hull boret i den eller andre endringer gjort til det. Når delene er pusset og installert for en test skikket til å sørge for at de ser rett, blir de fjernet og deretter malt for å matche fargen på eksisterende karosseriet. Korrekt installasjon av bakken effekter krever mye erfaring.