Atomix radiokontrollert klokke Instruksjoner

Hvis noen spør deg for tiden, er han ikke forventer et svar som er korrekt ned til selve millisekund. Men med Atomix radiokontrollert klokke, det er akkurat hva du får. Atomix ur motta konstant informasjon fra tre atomuret, og ifølge produsenten, klokker varierer fra kun ett sekund hvert 3000 år.

Bruksanvisning

Radio Setting

1 Løft tappen på batteridekselet på baksiden av klokken. Sett tre AA-batterier, som følge illustrasjonen for å sikre at du skriver dem inn riktig.

2 Sett din Atomix klokken nærheten av et vindu eller et annet område der det kan motta et sterkt trådløst signal. Unngå å stille klokken i nærheten annen teknologi (datamaskiner, radioer, etc.) eller nær metalloverflater.

3 Skyv "Time Zone" bryteren på baksiden av klokken for å gjenspeile den aktuelle tidssonen. Atomix klokker fungerer bare i det kontinentale USA.

4 Sjekk tårnet og bølgesignalene på klokken. De bør rulle. Dette indikerer at klokken søker etter den aktuelle radio informasjon. Riktig dato, klokkeslett og annen informasjon vil vises i løpet av fem minutter.

manuell innstilling

5 Sett inn batteriene og sette Atomix klokken i det aktuelle området.

6 Skyv "Time Zone" bryteren på baksiden av klokken for å gjenspeile den aktuelle tidssonen.

7 Skyv bryteren på baksiden av klokken til innstillingen "Time Set". Trykk på "time" og "minutt" knappene til du har nådd den aktuelle tiden.

8 Skyv bryteren til "Kalender". Trykk på "Dato", "måned" og "år" knappene til du har skrevet inn riktig informasjon. Skyv bryteren tilbake til "Lock" for å unngå å endre noen av innstillingene ved et uhell.

Hint

  • Atomix klokker får sin informasjon på samme måte som mobiltelefoner og annen trådløs teknologi. Elektriske forstyrrelser, dårlig vær og andre forstyrrelser kan noen ganger forstyrre flyten av informasjon.
  • Ved å gjøre innstillinger på ryggen, kan du også endre temperaturen leser fra Fahrenheit til Celsius og klokke fra en 12 til en 24-timers dag.