AT & amp; T-kompatible telefoner

AT & amp; T-kompatible telefoner


AT & T er en av de største mobiltelefon tjenesteleverandører og har et bredt utvalg av mobiltelefoner som jobber med det er mobilnettverk. Det er godt å vite hva slags telefoner disse er slik at når du blir med AT & T kan du vite hva slags mobil enhet du vil kunne bruke til å kommunisere med mennesker, surfe på internett og spille spill.

iPhone

En av de mest populære typer mobiltelefon hver produsert, iPhone fra Apple, er bare kompatibel med AT & Ts nettverk, skape et eksklusivt samarbeid som gjør alle som ønsker å eie en iPhone må bli med AT & T. Dette har ikke så ut til å skade salget av iPhone, selv om mange mennesker har problemer med å bytte mobiltelefon tjenesteleverandører bare slik at de kan bruke denne typen telefon.

AT & T telefoner

AT & T produsenter noen av sine egne telefoner som jobber utelukkende med sitt nettverk. Den 8525 modellen av mobiltelefon har omtrent alle type opsjon en mobiltelefon kan ha, alt fra tekstil, mobilspill, mobile applikasjoner, en berøringsskjerm og enkel nettbruk. 3125-modellen er nesten like avansert, til tross for at den ikke har en berøringsskjerm og fungerer som en flip-telefon, som har et kamera, mobil e-post, grafikk og et bredt utvalg av ringetoner.

Skogsbær

En av de mest populære mobiltelefoner på markedet er Blackberry, som har blitt kjent som den beste venn til hardt arbeidende moderne forretningsfolk i løpet av de siste tiårene. AT & Ts mobiltjenesten er kompatibel med de fleste modeller av Blackberry-telefoner, fra 8700c som er en veldig enkel telefon for strengt forretningsbruk til Blackberry Pearl, som gjør omtrent alt en sosial og forretnings mobiltelefon kan gjøre, uten å ha en berøringsskjerm.

Nokia

Mange forskjellige modeller av Nokia mobiltelefoner også arbeide med AT & T mobilnett, selv om disse telefonene er mye enklere i sin konstruksjon og er best for folk som bruker telefonen til å kommunisere via tekst og meldinger og telefonsamtaler. Dette er først og fremst flip-telefoner, noe som gjør dem litt mer datert da de høyteknologiske smarttelefoner med berøringsskjerm, selv om Nokia N75 gjør mesteparten av de tingene en berøringsskjerm telefonen kan gjøre. Nokia 2610 er en grunnleggende modell av mobiltelefon som er overkommelig for flere mennesker.