Astar Electronics LCD TV Wall Installasjon

Astar Electronics LCD TV Wall Installasjon


Montere Astar LCD-TV på veggen vil gi rommet et fint utseende og øke seer utvalg av TV-en. Mange er skremt av henger en LCD-TV til sitt eget veggen, men Astar har veggfester spesielt utviklet for sine TV-er som gjør det enkelt å gjøre det. Når du har riktig utstyr, vil du være i stand til å montere din TV med noen forberedelser og konsentrasjon.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for et sted å henge TV-en. Sørg for at området du velger å henge TV-en har de riktige stikkontakter og kan være komfortabel sees fra forskjellige steder i rommet. Den beste måten å gjøre dette på er å skjære et stykke papp eller papir til størrelsen på TV-en og deretter henge den på flere steder på veggen. Du kan sitte på sofaen og bruke papp for å visualisere hva TV vil se ut når den er hengt.

2 Bruk en stud finder for å finne veggen stenderne på veggen du ønsker å henge TV-en. En stud finder er en liten elektronisk enhet som du kan rulle over veggen. Det piper eller lyse opp når du er over en stud. Marker stud steder med en blyant. Den stud er to inches tykk så finneren vil pipe for to inches mens du ruller den over stud. Lag dine blyantmerker i midten av stud.

3 Heng opp papir eller stykke papp du klippe til størrelsen på TV-en og justere den slik at den er over muren stud.

4 Ta av papp og hold Astar veggfeste opp til merket stud på veggen. Line opp hullene på braketten med veggen stenderne og deretter bruke et nivå for å være sikker på fjellet er enda.

5 Fest braketten til veggen ved å bore skruene gjennom hullene i fjellet. Sørg for at du bore direkte inn i sentrum av veggen stud. Hvis du fange kanten av stud, vil TV-en ikke være forsvarlig hengende fra veggen. Dette er grunnen til at det er viktig å markere midten av stenderen med blyant i trinn to.

6 Fest den andre delen av veggfeste til Astar TV. Veggfestet kommer i to deler - en for vegg og en for TV. Festet kommer også med alle skruer og bolter du trenger for installasjon. Line opp TV-delen av fjellet med de utpekte skinner på baksiden av Astar LCD og putt den på plass. Trekk til håndskruene som er innebygd i fjellet for å feste den til veggen.

7 Plugg i alle kabler og ledninger som er koblet til TV-en din. Fest alle eksterne enheter (DVD-spiller, spillkonsoll, etc.) Når LCD er montert, kan noen knekt være vanskelig å nå, så det er best å koble alle kabler nå.

8 Løft TVen opp til veggfestet, og skyv det på plass. Du bør ha en assistent hjelper deg med å fullføre dette trinnet, selv om det er mulig å fullføre selv. Når du skyver Astar på plass, skru til håndskruen langs skinnen for å sikre din LCD på plass.