Ansa Rustfritt eksos tips

Ansa er et italiensk selskap med en lang historie med å gjøre OEM (Original Equipment Manufacturer) eksosanlegg for high-end selskaper som Ferrari, Alfa Romeo og Triumph. ANSA rustfritt stål eksos tips er en del av Ansa high-end Silver linje av produkter. Disse tipsene gjør en flott tillegg til enhver bil eller lastebil eksos system, med sin attraktive finish og lang holdbarhet. Finne og installere ANSA eksos tips er en relativt enkel prosess.

Stiler og størrelser

Alle ANSA rustfritt stål eksos tips er blankpolert til en strålende speil finish. Tipsene er tilgjengelig i et bredt spekter av forskjellig utseende og størrelser for å passe bilen du har. Outlet former inkluderer runde, ovale, kvadratiske og rektangulære. Du kan få en skarpkantet åpning eller en skrå åpning, der metallkurvene tilbake på kanten av spissen. Det er også enkelt uttak tips samt dobbel stikkontakt tips for en mer sporty utseende. Ansa tilbyr også DTM-stil tips, som har hvelvet åpninger, et utseende som var inspirert av europeiske Touring Car syklistene.

innkjøp

Ansa har et nettsted spesielt for deres Silverline rustfritt eksos tips der du kan bla gjennom og deretter bestille eksos tuppen av ditt valg (se Ressurser). Du kan også besøke selskaper som Amazon eller Jegs (se Ressurser) hvor de har et utvalg av Ansa eksos, selv om de kanskje ikke har hver eneste spissen som Ansa tilbyr. EBay er en annen stor innsats for ANSA rustfritt eksosanlegg. Lokale autoparts butikker som Pep Boys også vanligvis lager noen forskjellige ANSA tips og kan bestille en stil om de ikke har det i butikken. Endelig, vil lokale skjerf butikker være i stand til kilden ANSA tips for deg.

Legging og vedlikehold

De fleste ANSA eksos tips kan være boltet på i noen få minutter med en skiftenøkkel eller en socket. Bare plassere tuppen der du vil ha det og deretter stramme bolten på eksosrøret. Hvis tuppen stikker ut for langt, kan det hende du må ha det trimmet og sveises på av en eksos butikk. Bruk en høy kvalitet rustfritt stål, metall polish å holde Ansa spissen ser ny i årene som kommer.